Beoordelingen van Thais Eethuis Aroy Centrum Apeldoorn

Recente recensies

5.0
Mariëlle
gisteren

Ontzettend lekker Thais gegeten!!!! Wij gaan hier zekers nog veel vaker bestellen.

Klaas
25 november 2021

Even wachten en dan heel lekker eten..

Edwin
22 november 2021

Keurig op tijd afgeleverd en eten was zoals gewoonlijk super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita van Kruijsbergen
21 november 2021

Voor de eerste keer besteld. Tom kha kai soep; waanzinnig lekker. Voor mijn partner meng paneng kai; was overheerlijk zei hij, voor mezelf kai phad med Mah; helaas alle groenten rauw. Ze waren warm, daar had je t mee gezegd . Heb gebeld, excuses gekregen omdat t heel erg druk was, maar de kwaliteit moet toch niet van de drukte afhangen? Het was netjes geweest als ze een nieuw gerecht bezorgd hadden of vermeld hadden dat ze t recht zouden zetten met een volgende bestelling! . Ik heb de hele bak laten staan .. Dat laatste heb ik tijdens ons tel gesprek ook aangegeven!

Trui
19 november 2021

Thais zoals Thais hoort te zijn. Wij zijn fan!

Jeroen
14 november 2021

Altijd heerlijk eten!

Agnes
13 november 2021

Netjes op tijd en weer super lekker gegeten!!

Damminga
7 november 2021

Lang moeten wachten maar was zeker de smaak waard😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis
7 november 2021

Altijd lekker eten, geheel bereid volgens de Thaise keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Halbesma
7 november 2021

Weer heerlijk gegeten

Marisca
6 november 2021

Heerlijk en gezond!

Anthony Gray
5 november 2021

Best Thai food place in Holland I ate in the past 10years!

Tuinstraat
30 oktober 2021

Altijd goed!

Blom
29 oktober 2021
Floris Van Beek
22 oktober 2021

Altijd erg lekker! De (3 pepers) gerechten zijn ook daadwerkelijk lekker pittig. Porties zijn ruim voldoende. Kortom super!

CGH Weijland
19 oktober 2021

Het eten was heerlijk! en ging schoon op, maar het zou van mij warmer mogen zijn. Ik begrijp dat dat lastig is, als het bezorgd moet worden van een afstand, maar misschien een betere isolerende zak/tas? (de vorige twee keren had ik hetzelfde ervaring, maar heb het niet doorgegeven). CW

Peter
18 oktober 2021

De salade was heerlijk. De rest ook hoor!!! Lekker gegeten

Maike
18 oktober 2021

Snel klaar voor afhaal en heerlijk gegeten!

Lucas G. Markies
17 oktober 2021

Zoals vanouds, prima

C
17 oktober 2021

Ontzettend lekker gegeten! Die Vega loempia's zijn echt wow.

rnzzz
17 oktober 2021
Ineke
16 oktober 2021
Lammers
14 oktober 2021

Heeeeerlijk Gegeten!! (Zoals altijd) En Keurig op tijd!!! (Ook zoals altijd)

Ibrahim
9 oktober 2021
Marc
7 oktober 2021

Een goede maaltijd binnen een redelijke tijd bezorgd.

Damminga
2 oktober 2021

Fantastisch en heerlijk gegeten!! Bedankt!

J.W. Keizer
1 oktober 2021

Was niet echt warm meer. Verder lekker gegeten.

Ibrahim
25 september 2021

We hebben heerlijk 2 dagen van gesmuld dankjewel!

Tjalling Krikke
22 september 2021
Annelies
20 september 2021

ze zijn altijd optijd. Heerlijk eten. warm als het aankomt en royaale porties.

Paul
20 september 2021

Altijd lekker en ook super aardig personeel! Kom er al jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred, 71 jaar 🥸
17 september 2021

Heerlijk kipgerecht met zoetzure saus en verse lekker beetgare groenten 😋

Ibrahim
13 september 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. Tot de volgende keer, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
12 september 2021

Mooi op tijd en erg lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. LAMMERS
12 september 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Keurige bezorging! Alleen maar positief!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
12 september 2021

Vrijdag 10/9 bestelling geplaatst en betaald. Echter, de bestelde en betaalde saté ontbrak. Gebeld, ingesproken - geen reactie. Gemaild - idem. Opnieuw gebeld en ingesproken. Weer geen reactie. Ben zeer teleurgesteld!

Sandra
12 september 2021

Curry wat vettig

M. B.
11 september 2021

Werd later bezorgd dan gepland, maar kreeg netjes bericht daarover. Erg vriendelijke bezorger. Lekker eten, miste alleen wat meer groente.

Peter
7 september 2021

Mijn 'vaste' Thaise restaurant is op maandag gesloten, maar we hadden wat te vieren, dus voor deze keer geswitcht naar Aroy. Het eten was heerlijk, dat geluid hoorde ik van alle gasten die we te eten hadden. Zeker voor herhaling vatbaar en wellicht wel een concurrent voor mijn huidige leverancier. Het enige minpuntje bij de bezorging was dat 1 bakje lek was. Dat geeft direct zo'n zooi, maar het heeft de pret verder niet kunnen drukken.

Leo
6 september 2021

Weer prima verzorgd, op tijd bezorgd en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis
5 september 2021

Altijd smaakvolle gerechten bereid volgens de traditionele Thaise keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger
5 september 2021

Vandaag in de middag een online bestelling geplaatst. Op de aangegeven afhaaltijd stond de bestelling klaar. Vers bereid en ruime porties. In de opmerkingen had ik de vraag gesteld of ze bij het gerecht van mijn vader een gesneden rode peper konden toevoegen. Ook dit hebben zij gedaan. Zeker een aanrader. Hebben hier al vaker besteld en zullen dit in de toekomst ook blijven doen. Vriendelijke mensen en lekker vers eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cootje
3 september 2021

Zeer smaakvolle gerechten die worden bereid door vriendelijke mensen.

Edwin
30 augustus 2021
Smeets
24 augustus 2021
bekel
23 augustus 2021

We hebben, zoals eerder weer erg smakelijk gegeten. Kwaliteit prima. Alleen kwam de bezorging 45 minuten later dan aangegeven. Wij wilden bijna ergens anders eten halen nadat we 3x geprobeerd hadden te bellen om te informeren of er iets verkeerd was gegaan. Geen gehoor. Tip; als het zoveel later komt misschien dat even melden in de mail; bv i.v.m. grote drukte kan de bezorging .... zoveel langer duren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis
22 augustus 2021

Prijs en kwaliteit is uitstekend, het eten wordt met passie gemaakt en dat proef je.

Peter
22 augustus 2021

Lekker en pittig, niet te pittig voor ons. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel

Jvisser
20 augustus 2021

Super service!!

Brigitte
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Smeets
17 augustus 2021
Twan van Dijk
16 augustus 2021

Erg lekker en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tyinstraat6
11 augustus 2021

Altijd goed!

Carlo
27 juli 2021

Heerlijk eten.

van Doren
25 juli 2021

Super eten! Van genoten! Verfijnde smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

michel nales
25 juli 2021

Ga zo door , bezorgingskosten plafond is wel te hoog

Ringenier
23 juli 2021

Lekker, vers en voldoende

Esther
21 juli 2021

Eten is altijd goed, echt warm bij bezorging, half uur eerder bezorgd dan wat de bezorgtijd zou zijn...

Bossenbroek
19 juli 2021

Het eten is heerlijk . Vriendelijke mensen en bezorging goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf
18 juli 2021

Kwaliteit is constant erg goed

De Lange
16 juli 2021

Ik kom hier zo vaak en de kwaliteit is gewoon zeer goed! Verse kruiden, vers gebakken , de soep is van verse groenten en de prijs is prima! Alleen maar lof!!!

Nuray
15 juli 2021

Gewoon goed!

Ibrahim
15 juli 2021

bedankt bedankt

Ibrahim
13 juli 2021

Bedankt bedankt

Peter
12 juli 2021

Heeft zoals gewoonlijk weer super gesmaakt

Mathilda
11 juli 2021

We hebben 1,5 uur moeten wachten. Niet echt grappig. Het eten was zoals altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John vranken
11 juli 2021

Altijd fantastisch eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
11 juli 2021

Altijd lekker en erg vriendelijke mensen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
10 juli 2021

Al jaren ben ik vaste klant. De smaak en kwaliteit zijn goed. Het aandeel vlees wordt volgens mij minder en veel kleine stukjes. Wel een punt van aandacht ten opzichte van de collega Thaise restaurants.

Erwin
9 juli 2021

Heerlijk

Richard
7 juli 2021

Wederom TOP *****

Ibrahim
4 juli 2021
Eikelboom
4 juli 2021

Bestelling was iets te vroeg maar dat kwam precies goed uit. Het eten was ook echt lekker en goed verpakt. We hebben er van genoten!

Albert Tonnis
1 juli 2021
Veldkamp
29 juni 2021

Heerlijk eten en weer precies op tijd !

Roloff
27 juni 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ibrahim
25 juni 2021

Lekker lekker lekker. Hardwerkende vrolijke mensen ook!

Leo
25 juni 2021

Weer echt lekker en precies op tijd en goed warm bezorgd

Brigitte
24 juni 2021
Brigitte
23 juni 2021

Lekker gesmuld!

Esther
21 juni 2021

We hebben werkelijk heerlijk gegeten met z'n zessen. Dank!

Yvonne
18 juni 2021

Altijd heeeeerlijk!!!

Janet Jaartsveld
18 juni 2021

Heerlijk gegeten op aanraden van iemand deze bestelling gedaan en is goed bevallen .snelle levering , Heerlijke saus , lekker pittig en goed warm , lekkere knapperige groenten en mals vlees .

Boersma
13 juni 2021

Elke keer weer is het eten geweldig van smaak. En er wordt op tijd gewerkt en medewerkers zijn vriendelijk. We moeten er een half uurtje voor rijden, maar dat hebben we er graag voor over. Ga zo door...Dank...

Richard
10 juni 2021

Top !

Peter Van der Wolf
9 juni 2021

Het was zoals altijd weer helemaal geweldig

w.metz
5 juni 2021

kwaliteit vegetarisch gerecht niet goed. aanelkaar gekookte mie niet gebakken en smakeloos. overige gerechten oke.

Patty
5 juni 2021

Súper lekker eten, alles vers en heerlijk bereid. Flinke porties, snelle en vriendelijke bezorging. Ben zelfs netjes gebeld omdat het ietsje later werd en kreeg een grote zak kroepoek erbij. Dankjewel Aroy!

Jeroen
5 juni 2021

Eten was erg smakelijk, ruime porties en bezorging erg snel

John
3 juni 2021

Heerlijke maaltijd. Vers, mooie portie goed warm. Prima op afgesproken tijd bezorgd

RS
30 mei 2021

Heerlijk gegeten, en de bezorger was ruimschoots op tijd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Hermsen
29 mei 2021

Geweldige maaltijden , dat wordt de volgende keer weer bij jullie bestellen !

John
24 mei 2021
Brigitte
23 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Eikelboom
22 mei 2021

Al een aantal keer besteld bij Aroy, elke keer weer heerlijke gerechten ontvangen. Super lekker en snel bezorgd!

John
22 mei 2021
Jose
22 mei 2021

Het was weer heeeeerlijk. Heerlijk en genoeg. Het gerecht is echt voor grote eters.

Ibrahim
22 mei 2021
Marinde Hagenaars
22 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Robert
21 mei 2021

Altijd lekker, verse ingrediënten en de Juiste mix van smaken. Wat mij betreft de beste Thai van Apeldoorn en omstreken ! Aanrader

Peter
20 mei 2021

Heerlijk van smaak en altijd op tijd. Wij zijn al vijf jaar klant

Patty
17 mei 2021

Derde of vierde keer dat ik hier eten heb besteld en zéker niet de laatste keer! Eten is super heerlijk bereid en vers. Bezorging is altijd vriendelijk en prima op tijd. Echt een aanrader 👌🏼

carl
17 mei 2021
Sandra
17 mei 2021

Eerste keer besteld en afgehaald. Dat smaakt naar meer! Het was héérlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joël
17 mei 2021

eten is altijd goed plus vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
17 mei 2021

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeremy te Vaarwerk
16 mei 2021

Helemaal top zoals gewoonlijk ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Lange
13 mei 2021

Altijd goed!

Roy
10 mei 2021

Heerlijke en authentieke smaken 👍🏾👍🏾👍🏾😁😁😁

Marco
10 mei 2021

In lange tijd niet zo lekker Thais gegeten. Het heeft ons verbaasd hoe goed en authentiek de gerechten waren. Jammer genoeg komen we niet uit de buurt anders hadden we hier absoluut vaker besteld. Echte aanrader!!!

Jeroen
9 mei 2021

Was super lekker, warm, verse groenten. Echt heerlijk gegeten

Leo
8 mei 2021

Weer goed op tijd gebracht, en we hebben heerlijk gegeten.

Fred
8 mei 2021

Prima kwaliteit, nette prijs en op tijd bezorgd! Top!

Myrthe
7 mei 2021
Schurer
7 mei 2021

Heerlijk !

Erwin
2 mei 2021

Top weer!

Nicky
1 mei 2021

Het was heerlijk, dank.

Bartel
30 april 2021

Gewoon heel lekker vers eten en gelukkig niet zo zout.

Marc
30 april 2021

Kwaliteit van het eten prima, tevens snelle bezorging. Maaltijd was nog voldoende op temperatuur.

Jackieta
28 april 2021

Het was tot.’op tijd En geweldige service altijd heerlijke warme gerechten!! Gewoon de beste

Leo
27 april 2021

Was weer heerlijk, genoeg en precies op afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ermanos
27 april 2021

Gerechten met kip is niet aan te raden. Kip wordt gefrituurd. Ook aangegeven dat het niet te eten was. Zonde van mijn geld

Rene
27 april 2021

Super !!

Nicole
26 april 2021

Superlekker, ruime porties, snelle en nette bezorging. Favoriet!

Hagen
26 april 2021

Bezorging was op de dag zelf op tijd maar bestellen via eigen website 1 dag van tevoren leverde helaas verwarring op

Donny
26 april 2021

Als altijd was het eten weer heerlijk. Bezorging supersnel. Top bedrijf dit.

L.J. Klanderman-Brinkman
22 april 2021

Heerlijk eten, op tijd geleverd en heerlijk warm! Kan het iedereen aanbevelen!

Hendriks
19 april 2021
Wijnand
18 april 2021

Het was weer heerlijk! Ga zo door!

Wikesh
18 april 2021

Supersnel en heerlijk

Liefhebber
16 april 2021

Beste Thai die er is, en weer erg lekker gegeten! De hoeveelheid is ook helemaal prima. Tot de volgende keer!

Ben
16 april 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Bo
14 april 2021

Erg lekker. Lekker veel groenten

J. van Schaik
12 april 2021

Heerlijk gegeten. We hadden garnalen en beef. Heerlijk. Ruim voldoende per persoon en de pepers kloppen als aangegeven. 👍

Carl
10 april 2021

Kom vaak in Thailand, dus kan vergelijken. Heerlijke gerechten met authentieke smaak. Bezorging duurde wat langer maar dat mag, het is geen fast food.

Erik
9 april 2021
Remon
9 april 2021

Een lekker stukje thailand aan je eettafel!! Snelle bezorging en heerlijk eten! De uitgesneden ananas waarin t gereserveerd wordt in thailand bedenken we er maar bij.

MB
9 april 2021

Heerlijke maaltijd en top bezorger

Jerry
8 april 2021

Het eten was heerlijk en vooral de keng kiew waan kai heeft een werkelijk authentieke smaak. Zeer goed geprijsd ook voor wat je krijgt. De loempia’s waren ook een hele goede starter! Aroy is een aanrader en ze verdienen van mij 6 van de 5 sterren!

Marinde
5 april 2021

Heerlijk gegeten! Ook met de zelfgemaakte sambal en kroepoek!!

Lorrain
3 april 2021
Arie
1 april 2021
L.bekel
1 april 2021

Onze eerste ervaring met jullie is uitstekend bevallen. Heerlijk eten, duidelijk verschillende smaaktonen, knapperige groente. Bestelling keurig op tijd volgens afspraak. We gaan op herhaling

s.v.beek
29 maart 2021

prima eten en exact op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeynep
22 maart 2021

Eerste keer dat ik hier eten heb besteld. Eten was super lekker. Ik had aangegeven dat ik het eerder wou ophalen. En dat was goed, eten was snel gemaakt. Goede service! Ik blijf zeker vaker bestellen.

Erwin
21 maart 2021

Heellijk weer :)

Ronald
20 maart 2021
Agnes
20 maart 2021

Heerlijk gegeten! We zijn gebeld dat de bezorger 15 min vertraging had, fijn om daarvan op de hoogte te zijn gebracht! We gaan zeker vaker Thais bestellen bij Thais Eethuis Aroy Centrum

Ruben
15 maart 2021

Nu voor de zesde keer hier eten besteld, het lijkt wel of het elke keer lekkerder word. Zeker de gebakken mie is een aanrader.

Leo
14 maart 2021

Keurig op tijd bezorgd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 maart 2021
Jochem
13 maart 2021

Altijd heerlijk kwalitatief Thais eten, vriendelijke mensen

Anonien
13 maart 2021
Dez
13 maart 2021

Altijd, maar dan ook altijd lekker! Julianatoren, Apenheul, Paleis het Loo, Aroy Centrum, daar kom je voor naar Apeldoorn. Vandaag nr. 48 gehad. Helemaal goed met weer die verse kruiden en groente. Doe er maar 2 pepers bij👍😁

Willem Vosselman
12 maart 2021

Erg lekker Thais eten en super vers.

Jeroen
11 maart 2021

Snelle service, vriendelijke bezorger. Eten heerlijk warm. Prima kwaliteit. De moeite waard om te bestellen.

Esther
10 maart 2021

Zoals altijd, super qua service en kwaliteit gerechten! Besloten vaste klant te worden!

Brigitte
8 maart 2021

Top!

Wim Keizer
8 maart 2021

Snelle bezorging. Ruim voldoende porties. Kwaliteit en smaak zijn uitstekend.

Jeroen
6 maart 2021

De eerste keer besteld. Het was echt heerlijk en bestel zeker de volgende keer weer

Mirjan
5 maart 2021

Voor de eerste keer besteld bij Thais Eethuis Aroy. Zeker niet de laatste keer. Wat een heerlijke maaltijd hebben we gehad. Prima op tijd bezorgd en goed op temperatuur.

Dirkje
5 maart 2021

Top geeten 👍🏻 Volgende x weer

MB
4 maart 2021
INEKE KAEMINGK
26 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten, veel verse groente met een lekker oestersausje.

Erwin
26 februari 2021

Altijd erg goed!

H. Buitenhuis
25 februari 2021

Weer heerlijk gegeten... echt moeite waard..

GerdieK
25 februari 2021

Eten was erg lekker, maar bijna anderhalf uur moeten wachten op een doordeweekse dag vind ik wel erg lang.

Boersma
24 februari 2021

Het was wederom heel erg lekker. We wonen in Veessen en komen speciaal naar Apeldoorn voor dit heerlijke eten. Ga zo door...

Edwin
22 februari 2021

Super lekker gegeten en keurig op tijd geleverd. We gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eijsermans
21 februari 2021

Smaakvol en vers eten

Karin
19 februari 2021

Goede porties & lekker eten! Mogen alleen wel meer gerechten op de kaart met 1 peper waar veel groenten inzit

Erwin
19 februari 2021

Was weer erg goed!

Quinta
19 februari 2021
Albert
18 februari 2021

Zoals altijd echt heerlijk gegeten!

Esther & Frank
14 februari 2021

Heerlijk!!!

Ar
14 februari 2021

Eten was weer heerlijk.

Carl
14 februari 2021

Heerlijk

Ibrahim
13 februari 2021

Voor de verandering beef genomen, lekker mals maar mijn favoriet blijft toch heerlijk pittige Kip!

12345
13 februari 2021

Heerlijk gegeten. Restaurant eten maar dan thuis.

Geert
11 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk eten gehad!

Henny
6 februari 2021
Anoniem
5 februari 2021
Nuray
5 februari 2021

Goede kwaliteit, erg lekker eten.

Ibrahim
4 februari 2021
Ineke
4 februari 2021
Remco
4 februari 2021

Heel lekker!

H. Buitenhuis
3 februari 2021

Heerlijk gegeten...komen zeker terug. De loempia's erg lekker. Het gerecht met 3 pepertjes precies goed. Bami heerlijk met de kool erin!

Edwin
31 januari 2021

Heerlijk eten, veel verse groenten mooie authentieke smaken. Loempia met lekker veel kip vulling lekker gekruid, geen overdaad aan mihoen een beetje wortel en vleugje kip. Goed op temperatuur en groenten lekker knapperig. Dat gaan we vaker doen!

Ibrahim
30 januari 2021

Beste Thaise keuken. Heerlijk gegeten weer. Bedankt en tot snel weer!

Jo
29 januari 2021
Erwin
29 januari 2021

Altijd goed!

jan willem
27 januari 2021

Als altijd weer een heerlijke salade met gebakken ei

Bossenbroek
24 januari 2021

Heerlijk eten en prima verzord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John vranken
24 januari 2021

Altijd perfect eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
23 januari 2021

De bestelling was snel en veilug bezorgd.

Zegers
20 januari 2021

Enorm lekker (vegetarisch) gegeten!!! Veel en gevarieerde gerechten.

Jan
18 januari 2021

Tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.J.
17 januari 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ar
15 januari 2021

Eten was weer super lekker. Jammer dat bezorging 30 min. te laat was. Eten was gelukkig nog goed warm.

Nuray
15 januari 2021

Super lekker goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Tamar
14 januari 2021

Heerlijk eten en vlot bezorgd. Echt van genoten

Peter
14 januari 2021

Altijd op tijd en heerlijk

Ineke
13 januari 2021
Anoniem
11 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Porties zijn ook erg ruim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
10 januari 2021

Héérlijk gegeten en vriendelijke bezorger op ruim gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
10 januari 2021

👍👍👍

Lyd
9 januari 2021

Lekker eten. Ga zeker een keertje daar eten

Ineke Kaemingk
9 januari 2021

Heerlijke gerechten. Goede kwaliteit en veel verse groenten. Lekker van smaak. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Irma
8 januari 2021

Altijd heerlijk eten. Woon zelf niet meer in Apeldoorn, maar als ik er ben, rijd ik altijd even langs om mee te nemen naar huis.

Brigitte
8 januari 2021

Toppie!

Stéphanie
4 januari 2021

Er was even iets mis gegaan met de bezorging, maar hartstikke netjes opgelost en het eten was heerlijk!!!

Leonie
3 januari 2020

Vind erg jammer dat er geen bosui in zit ...hoort er toch iñ......maar voor de rest heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JOSG
3 januari 2020

Heerlijk eten, lekkere verse producten en alles was nog goed warm. Bezorging was 10 minuten later dan afgesproken, maar dat is nog zeer acceptabel. Dit was een eerste zeer goede kennismaking, komen hier graag terug voor ene volgende bestelling!

Charlotte
2 januari 2020

Het eten was heerlijk (en veel!) en werd super snel bezorgd. Dank je wel!

Martin
1 januari 2020

Smakelijke gerechten met voldoende groentes en mals vlees.

Dez
31 december 2020

De gerechten zijn echt traditioneel gemaakt met verse kruiden. Veel gerechten al eens gehad en alles is prima. De soep als voorgerecht is echt een aanrader! Mijn complimenten!

Tom Harrewijn
23 december 2020

Sneller dan voorspeld. Nog heerlijk warm en smakelijk als altijd

Ben
21 december 2020

Het eten was fantastisch en heerlijk warm, bezorging veel later dan bij orderbevestiging gemeld.

J.W. Keizer
21 december 2020

Prima eten. Ruim voldoende hoeveelheid. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenore Kastanya
20 december 2020

We hebben lekker gegeten maar van ons mag de gerechten minder zout en zoet zijn. De bezorging kwam te laat maar we kregen €5 korting ter compensatie, heel vriendelijk vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne
20 december 2020

Heerlijk gegeten, vers en authentiek Thaise smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Westra van Holthe
20 december 2020

We zijn dol op Thais en pittig eten, maar de Laab Kai salade was echt veel, veel te pittig (kan het dat er een fout is gemaak?). Daardoor konden we helaas ook niet meer van de rest van het eten genieten.

Menno Mulder
19 december 2020

Vriendelijke bezorger, op tijd en zoals gewoonlijk hebben wij zeer smaakvol gegeten!

Monja
17 december 2020

Heerlijk eten! Op tijd bezorgd en goed warm! Aanrader!

Richard
16 december 2020

Dank.

Rita
16 december 2020

Heerlijk eten, mooi op tijd bezorgd, aanrader!! Tip: bestellen via de eigen Thais Eethuis Aroy site

Nijstad
12 december 2020

Heerlijk gegeten, keurig op het afgesproken tijdstip.

Erwin
11 december 2020

Weer erg lekker!

G.p
11 december 2020

Zo als altijd super lekker

Boudewijn
11 december 2020

Heerlijk eten, vriendelijke mensen, op tijd bezorgd.

Karin
9 december 2020

Prima gegeten! Ruime porties & smaakvolle warme gerechten. Aanrader wat ons betreft.

Erwin
7 december 2020

Heerlijk!

Hans
6 december 2020

Erg goede kwaliteit diner! Zalig! Makkelijk om te bestellen en af te halen, prima!

BK
3 december 2020
Esther
30 november 2020

Snel geleverd, eten was heerlijk en nog lekker warm!

Jaco van den Bosch
29 november 2020

Prima eten voor een eerlijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
28 november 2020

(H)eerlijk gegeten!

Peggy
28 november 2020

Super vers en heerlijk

Kevin
27 november 2020

Erg lekker!

Annelies
27 november 2020

Heerlijk eten voor een goede prijs en bezorging tot aan de deur! Houd je van Thais? Echt een aanrader!

Peter Van der Wolf
26 november 2020

Altijd op tijd en de smaak is geweldig

Yvonne
22 november 2020

Heerlijke gerechten goede smaak Goede porties Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alida
22 november 2020

Wij gingen voor de curry's altijd naar Amsterdam om de kwaliteit. Bij toeval kwamen we pas langs dit Thais eethuis. Smaak is uitmuntend. Wij hoeven niet meer naar Amsterdam. Wat hebben we genoten. Zowel van de gewone als vega groene curry. Een ware smaaksensatie! Dit is echt culinair genieten. De vega soep was voor mij te scherp. Hier vraag ik volgende keer om een vega soep met kokosmelk. Wie weet is dit mogelijk. De soep met vlees en kokusmelk was erg lekker. Wij bevelen dit zeker aan en gaan hier zeker vaak terug komen. De reviews zeggen genoeg.

Ronald
20 november 2020
sascha
20 november 2020

Heerlijk eten !!

Kitty
19 november 2020

Was lekker en goed warm netjes ingepakt ga zeker vaker bestellen

Jan Willem
19 november 2020

Echt Thais eten en aardige lui daar!

Marc
16 november 2020

Alles goed voor elkaar; vriendelijke mensen, snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther&Frank
15 november 2020

Heerlijk gegeten, bezorger was vriendelijk en kwam op het gevraagde tijdstip. Het eten was goed warm en vers! Aanrader! Wij gaan zeker voor een herhaling!

Menno
15 november 2020

Zaaaalig gegeten. Vers en zeer smaakvol. Dank weer,

Rita
13 november 2020

Het was heerlijk!!

Erwin
13 november 2020

Echt hee lekker!

Leon Koning
12 november 2020

Top restaurant, het eten is er echt heerlijk en de porties zijn meer dan genoeg.

bert
7 november 2020

Goed verzorgde maaltijd. netjes ingepakt , smaakt super fris en vers, had iets warmer gekund

Jolanda
7 november 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk! Snel bezorgd, goed warm , en weer genoten vh lekkere eten. Complimenten voor de kok👍👍

Wijgers
5 november 2020

We hebben een bakje vegetarisch noedels besteld maar dat was niet lekker en smaakt niet vers. We zijn gewend aan goed kwaliteit maar helaas deze keer was niet geval.

Leliveld
2 november 2020
Brigitte
31 oktober 2020

Altijd weer genieten van alle lekkere gerechten. Dank jullie wel.

Marc
31 oktober 2020

Super snelle bezorging en wederom een heerlijke maaltijd! Dit keer de Poh Piah Kai geprobeerd en die was perfect. Niet te scherp, maar wel lekker pittig en de Tom Kha Koeng is fantastisch zoals altijd. De Nua Thod Krathiem Prik Thai is favoriet! Goed en eerlijk eten in ruime porties voor een nette prijs. Niet onbelangrijk; gemaakt en gebracht door aardige mensen!

George Van Evert
31 oktober 2020

Het eten was weer heerlijk: je proeft de verse ingredienten en de zorg waarmee het bereid is. Wij hadden 2 pepers en dat was goed te eten qua pittigheid. De service is heel snel en goed, met super vriendelijk personeel! Kortom: een feest om te bestellen!

Ruben
30 oktober 2020

Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging maar wel heel grote porties. Ook word je goed op de hoogte gehouden, via mail, over de status van je bestelling.

M.Maassen
29 oktober 2020
Fred
26 oktober 2020

Heerlijk eten, mooi op tijd klaar bij het afhalen en lekker warm meegegeven, top Thais eten!

Famillie Mulder
26 oktober 2020

Mooi op tijd bezorg, het is eten echt goed warm en smaakt heerlijk!

Jaap
24 oktober 2020

Heerlijk eten, snelle levering. Top!

Brigitte
20 oktober 2020

Elke keer weer een feestje, Zo lekker!!

Anouk
20 oktober 2020

Ontzettend lekker eten! Vol van smaak en de bakjes zitten tot de nok toe gevuld, echt een aanrader!

Fred
19 oktober 2020

Super lekker eten, mensen lekker bestellen, echt top!

Suzanne Preeker
15 oktober 2020

Super lekker eten! Alleen hadden ze vergeten de pittige kroepoek erbij te doen.

Serge
14 oktober 2020

Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger

Martijn Seip
13 oktober 2020

Aroy betekent lekker in het Thais. En dat is precies wat wij (vaste klant) ervan vinden: jullie maaltijden zijn lekker, zijn van goede kwaliteit en altijd vers / gezond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zijl
10 oktober 2020

Heerlijk eten.

Grada
8 oktober 2020

Superleuk, authentiek en toegankelijk Thais restaurant, afhaal, bezorg. Echt een aanrader, anders wil eten dan Europese keuken, Beetje angstig voor de scherpe kant van de Thaise keuken? Geef gewoon aan wat je graag wilt, hier is heel veel mogelijk.

Richard
8 oktober 2020

Eerlijke en zeer vriendelijke klantenbenadering. En het eten is altijd prima!

Christa
5 oktober 2020

Uitstekend vegetarischemaaltijd en bezorging ondanks stromende regen mooi op tijd 👍

Brigitte
4 oktober 2020

Weer heerlijk gesmuld!

EB
3 oktober 2020

Bezorging was meer dan 30 minuten later dan de ingeschatte tijd.

James Swaving
2 oktober 2020

Het was weer super lekker. Heerlijk genoten van het eten. Top keuken.

Mandy
1 oktober 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Boudewijn
1 oktober 2020

Heerlijk! Rijden er iedere keer 45 min voor heen en terug.. dat is het waard!

Jan Zwaagstra
28 september 2020

Genoten van een heerlijke maaltijd. Ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
27 september 2020

Dat was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
27 september 2020

Eindelijk een restaurant waar de gerechten gemarkeerd als "pittig", echt pittig zijn. Onze complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 september 2020

Het eten was heerlijk en ze waren er precies op de afgesproken bezorgtijd.

Ibrahim
19 september 2020
Daphne
18 september 2020

Heerlijk gegeten, bedankt!!

Wijnand
18 september 2020

Wederom heerlijk gegeten! En snel bezorgd👍🏻

Wijnand
13 september 2020

Lekker eten, keurig op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorging. Vergeleken met Chinees iets duurder maar wel erg lekker!

Joella
13 september 2020

Heerlijk eten! Ik had nu de groene vegetarische curry met gebakken mie. Voor 1 persoon is dat meer dan genoeg voor 2 dagen. Ik heb nu ook de zelfgemaakte sambal geproefd en de nieuwe kiploempia's, heerlijk!

Marloes
11 september 2020
Ellen
5 september 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker een aanrader!

Irene vM-D
3 september 2020

Ik heb echt gesmuld! Netjes op tijd.

Roel
3 september 2020

De beste Thai in Apeldoorn en omstreken. Supergoed, prima prijzen.

F G
31 augustus 2020

Zeer tevreden over kwaliteit, stiptheid en bezorging. Prijs/kwaliteit is prima. Beetje jammer van de kosten voor i-deal c.q. creditkaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sandra
28 augustus 2020

heerlijk vers en smakelijk. bij t afhalen (eerste keer) viel me op hoe schoon het er is en een kijkje in de keuken op afstand net zo keurig en personeel goede bedekking haar. Kortom complimenten!

Ria
26 augustus 2020

Heerlijke soep, prima porties, vlotte en vriendelijke bezorging

Anne-Marie
22 augustus 2020

Heerlijk!

Ibrahim
18 augustus 2020

Zeer vriendelijke personeel die daar werken. Eten is zoals altijd super lekker en kroepoek zijn niet te missen dankjewel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Veen
16 augustus 2020
Johanna
15 augustus 2020

Heerlijk eten,

Frans
12 augustus 2020
Marloes
10 augustus 2020
Debbie
10 augustus 2020

Moest meer als anderhalf uur wachten, toen ik belde zij dat meisje dat het er binnen 10 minuten zou zijn... en dat het al onderweg was... 8 min later kreeg ik pas mail dat het onderweg was. Volgens mij was de glasvermecelli op? Want zat niks in me soep.... en de biefstuk met knoflook en witte peper was echt heel erg zout. En er zaten rare oranje/bruine stukjes in de rijst. Normaal ben ik tevreden over jullie maar dit keer viel het echt tegen en daar betaalde ik dan 22,95 voor... heel jammer dit. Voorlopig zijn jullie mij kwijt als klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ibrahim
9 augustus 2020

Lekker gegeten! Dankjewel!

Wybenga
20 juli 2020

Hoi- ik vond het de vorige keren echt beter. Er zaten dit x geen cashewnoten bij kipgerecht. De saus vh garnalen was gaan schiften en er zat nauwelijks vlees in het rundvlees gerecht. De smaken waren nog steeds goed hoor maar gewoon minder dan alle andere keren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ibrahim
18 juli 2020
Lindsay
17 juli 2020

Wij rijden er speciaal voor om! Heerlijk!

Brigitte
12 juli 2020

Geweldig lekker zoals altijd!!!

Donny
12 juli 2020

Heerlijk en zorgvuldig bereidde Thaise gerechten.

Jeroen
10 juli 2020

Heerlijk smaakvol Thais eten! Misschien mag de gebakken rijst wat spannender zijn. Verder een dikke 8,5. Mooie porties en klaar op aangegeven tijd. Vriendelijke gastvrouw.

Andrë
9 juli 2020

Super heerlijk gegeten tegen een hele schappelijke prijs. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Leonie
6 juli 2020

Kip met groenten en cashewnoten besteld...was heerlijk en snel bezorgt...enige min punt : bijna alleen paprika als groenten..daarom 1 🌟 minder gedaan wbt kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.