Avaliações de Thais Eethuis Aroy Centrum Apeldoorn

Avaliações recentes

5.0
Ibrahim
24 janeiro 2023

Was weer erg smakelijk. Tot gauw

Petra
23 janeiro 2023

Heerlijk gegeten! Zeer smakelijke gerechten, soep, loempia en biefstuk met groente👌

Harm
22 janeiro 2023

Was erg lekker, en hele snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
22 janeiro 2023

Super lekker eten gehad 😄😄😄

Marten
19 janeiro 2023

Zeer smakelijk! Tot snel

Menno van Epen
19 janeiro 2023

Voor het eerst hier thais gehaald. Ben zeer bekend met thais eten en dit was echt heel lekker. Ga er zeker vaker halen

Berry van den Berg
17 janeiro 2023

van avond weer een keer lekker thais eten besteld heb er weer van ge noeten het was weer als altijd heerlijk groetjes berry

F G Bruins
15 janeiro 2023

Om van te genieten!

Marjon
14 janeiro 2023

Bezorging van Aroy is stipt op tijd, zeer vriendelijke bezorger. Héérlijk gesmuld van de Massaman curry, wat een explosie van Thaise smaken. Iedere keer weer een feest !

Maarten
14 janeiro 2023

Heerlijk

Bart Schudel
13 janeiro 2023

Jammer dat er 2x witte rijst bij zat terwijl er 1x gebakken moe en 1x rijst besteld was ( en betaald)

Jozef
12 janeiro 2023

Voortreffelijk en authentiek Thais eten. We hadden eerder besteld maar de smaak en kwaliteit van eten is aanzienlijk beter geworden . We zijn zeker vanaf nu vaste klanten.

Cindy
9 janeiro 2023

Heerlijk Thais gegeten! De bezorging was snel. Fijn dat de opmerkingen ook gelezen worden.

Turk
9 janeiro 2023
Matt
8 janeiro 2023

Snel en Uitstekend ! 👏🏻

Paul
6 janeiro 2023

Altijd lekker!!

Peter Van der Wolf
6 janeiro 2023

Het is heerlijk, we zijn al 6 jaren ik klant

Ferdinand Wiese
4 janeiro 2023

Alles heeft lekker gesmaakt, maar we vonden de Keng Karie Tahoe in combinatie met de gebakken rijst wel erg zout. De bezorging was snel!

José
4 janeiro 2023

Was weer heeeeerlijk!

Anneke Halbesma
3 janeiro 2023

Was weer heerlijk

Jos Gabriels
2 janeiro 2023

Heerlijk gegeten; hadden diverse gerechten besteld, vis, vlees en vegetarisch, allemaal even lekker, goed bereid en nog heerlijk warm. Heerlijke kroepoek, denk dat ie is gemaakte van zoete aardappel ( oranje gekleurd ). Komen snel weer terug!

Tuinstraat
1 janeiro 2022

Er was een storing bij het plaatsen van een bestelling. Hierdoor moest ik langer wachten dan werd aangegeven. Ik zag dat iedereen in de keuken keihard zijn best deed om dit ongemak te verhelpen. Prima opgelost Aroy!👍🏻

Jessica
1 janeiro 2022

Snelle bezorging ondanks feestdagen drukte, service goed. Specifieke verzoek heen probleem. Verhouding van de gerechten waren super. Dankjewel lieverds voor jullie lekkere eten, de service, de kwaliteit, de vriendelijkheid en vooral het gemak wat ik eraan ervaar bij afwezigheid van partner zodat het mij tijd scheelt om hetzelfde te maken, met de tijd van boodschappen dient, koken etc. Deze tijd en aandacht kan ik nu aan mijn jonge kinderen geven. Dus geeft ook indirect hulp hier. De beste wensen en zegen voor 2023. Liefs Jessica

Tuinstraat
29 dezembro 2022

Altijd perfecte kwaliteit!

Brigitte
24 dezembro 2022

Zoals altijd weer heerlijk gesmuld!

Ibrahim
23 dezembro 2022

Helaas zijn jullie de kroepoek vergeten maar eten was weer heerlijk!

Cees
18 dezembro 2022

Heerlijk van smaak, warm en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Siebelink
17 dezembro 2022

Fantastisch gegeten echt aroy. 6 gerechten allemaal heerlijk. Bezorger netjes op tijd, de vriendelijkheid zelf.

Juul
17 dezembro 2022

T was weer heerlijk, veel, warm, vers, aanrader dit adres

Mathilda
17 dezembro 2022

Wij bestellen heel vaak bij Aroy maar deze keer was het niet echt lekker. De mie was te lang gekookt en er was volgens mij te veel olie en ketjap gebruikt, waardoor het erg vet aanvoelde en ook zo smaakte. Normaliter is het altijd erg lekker, maar nu echt een tegenvaller. Jammer.

Willy
15 dezembro 2022

Dank u wel!

Ibrahim
12 dezembro 2022

Vol van smaak en meer dan genoeg. Heel erg bedankt tot snel!

Eikelboom
12 dezembro 2022

Er werd netjes een tijdvak gegeven voor de bestelling, het was ruim op tijd. Hebben er weer van genoten. Altijd goede en lekkere gerechten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Katinka
7 dezembro 2022

Heerlijk als altijd.

Cecile Wamelink
6 dezembro 2022

Heerlijk eten en supersnelle bezorging!

Jessica
5 dezembro 2022

Super snelle bezorging, eten en service was top. Goede verhouding saus en groente.mijn kids zijn gek op de gebakken rijst ook. Tot snel. Liefs

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lr
1 dezembro 2022
Maria
28 novembro 2022

Het is echt heel lekker eten! De groenten in de soep zijn vers en dus van prima kwaliteit. De gerechten zijn heel smaakvol. Fijne bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
26 novembro 2022
Marten
25 novembro 2022

Heerlijk!

Sam
24 novembro 2022
Maikel b
22 novembro 2022

Eten was goed op smaak en lekker aan de pittige kant zoals verwacht bezorger was ook vriendelijk en was ook op tijd. Ik raad het aan hier te eten/bestellen

Jacoline
20 novembro 2022

-

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
19 novembro 2022

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar! Ook 2 pepertjes is al behoorlijk pittig. We hebben alvast plannen gemaakt om hier op 24 december eten te halen zodat we met kerst een overheerlijke maaltijd hebben.

Juul
19 novembro 2022

Super lekker gegeten, alles vers, warm en op tijd bezorgd door een aardige bezorger, ga hier vaker bestellen, biefstuk en nasi met garnalen zijn een aanrader, goedgevuld met niet een paar miezerige garnalen maar gewoon meer dan genoeg! Heerlijk :)

X
17 novembro 2022

De satesaus mag wat pittiger, verder erg lekker

Meer
14 novembro 2022

Heerlijk eten, goed verpakt en op tijd klaar

Arie
10 novembro 2022
Jessica
8 novembro 2022

Was lekker zoals gewoonlijk, alleen het kipgerecht bevatten maar enkele dunne kleine stukjes kip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam Halbesma
7 novembro 2022

Naar onze smaak zat er teveel rode peper in de groene curry waardoor de andere smaken wat ondersneeuwden Jammer het is normaal ons favoriete gerecht

P van der Ven
5 novembro 2022

Top kwaliteit, en ruim voldoende. Tevens was de bezorging precies op de afgesproken tijd.

Marten
5 novembro 2022

Goed op smaak, mag nog wel wat hoger op de Thaise smaak. Tot nu toe de beste in Apeldoorn wat mij betreft

Sam
3 novembro 2022
Mimi
2 novembro 2022

Heel veel en super lekker eten!

Ibrahim
1 novembro 2022
Lies van Asselt
31 outubro 2022

Heerlijk gegeten. Zelfs op zondag heel snel bezorgd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roel
30 outubro 2022
Perry
29 outubro 2022
Annet
28 outubro 2022

Weer heerlijk gegeten. Lekker vers, smaakvol, warm, meer dan genoeg. Alleen maat positief

Albert Tonnis
27 outubro 2022

Hebben weer heerlijk gegeten

Jess
25 outubro 2022

Eten was lekker, dit keer bezorging later dan aangegeven wat lastig voor hongerige kinderen (die overigens ook fan van Thaise keuken zijn) was (normaal geen probleem) ondanks ik ruim om tijd begin vd middag besteld had met een tijd. Vandaar nu 3sterren anders 4. Tot snel weer. Altijd vriendelijk personeel/bezorgers gehad. Groeten

Peter
24 outubro 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We waren met z’n elven en iedereen was dik tevreden.

Van elst
22 outubro 2022

Erg smakelijk

Anoniem
22 outubro 2022
Ibrahim
17 outubro 2022

Was weer heerlijk super bedankt!

Westhoff S.
17 outubro 2022

Was weer prima en mooi op tijd :)

Edgar
15 outubro 2022

Wederom fantastisch gegeten! Vers en authentieke smaken.

Renate
15 outubro 2022

Genoten! Het was weer heerlijk! Snel bezorgd en het eten was nog erg warm

Anita
15 outubro 2022

Heerlijke gerechten!

Maid
14 outubro 2022

Top verzorgd en lekker

Jose ten have
13 outubro 2022

Was echt heerlijk

Jeanette
10 outubro 2022

De kai pad med was weer heerlijk, veel groentes erin en lekker pittig maar niet TE! Ook de saté was heerlijk, dat zeg ik niet snel want vaak valt het tegen. Maar bij Aroy dus perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolan
10 outubro 2022
Valco
9 outubro 2022

Heerlijk, smaakvol. Porties hadden iets ruimer gemogen..

Yvonne Beld
9 outubro 2022

Zoals altijd weer, uitstekend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

bert
9 outubro 2022

Top zaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
2 outubro 2022

Het was weer fantastisch lekker allemaal. Verse, knapperige groente, kip met een krokant laagje en smeuïg rundvlees. We verheugen ons al op de volgende keer!

Bob van der Vlugt
26 setembro 2022

Heerlijk eten!

Jan Smit
25 setembro 2022
Rob
23 setembro 2022
C schildkamp
21 setembro 2022
Jan
18 setembro 2022
Ibrahim
18 setembro 2022

Ondanks de inflatie, prijs kwaliteit een van de beste Thaise gerechten! Complimenten

Rox
17 setembro 2022
Wim
17 setembro 2022

De bestelling kwam keurig op tijd. Het eten was goed op temperatuur en erg lekker. Knapperige groenten, subtiele smaken en lekkere gebakken mie. Eén dingetje: het gerecht met 3 pepers vond ik nog redelijk aan de milde kant. Bij het bestellen is er geen tekstvakje voor opmerkingen, anders had ik daar aangegeven: extra pittig.

Robert
11 setembro 2022

Super vers, lekker en meer dan voldoende

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cv
1 setembro 2022
Chnoa
31 agosto 2022

Echt heel blij dat ik eindelijk goed thais eten in apeldoorn heb gevonden! Perfect!

De L
30 agosto 2022
WESTHOFF
30 agosto 2022

Beoordeling op kwaliteit en bezorgen w.m.b. ruim voldoende. Eten was goed op smaak, voor zover ik het mijn oosterse tong kan beoordelen. De bezorgtijd was perfect op tijd. Ga zo door!

Bob van der Vlugt
28 agosto 2022

Heerlijk gerecht!

Fam de Jong
28 agosto 2022

Weer heerlijk genoten zoals altijd!

Sam
26 agosto 2022
Renate
26 agosto 2022

Heerlijk gegeten! Ruime porties, snel bezorgd en het eten was nog erg warm.

Gerard
26 agosto 2022

Eerste keer besteld en afgehaald. Top- we komen terug

Ineke Kaemingk
22 agosto 2022

Helaas is de hoeveelheid kip een stuk minder geworden vergeleken met een tijd geleden. De smaak blijft goed. Bezuiniging?

Judith Damminga
22 agosto 2022

We hebben heerlijk gegeten.

Natasja
22 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten. Drie pepers is ook echt drie pepers! Lekker pittig. Zou dit elke dag wel kunnen/willen eten 👍.

Fred
20 agosto 2022

Iedere keer weer top kwaliteit. Aanrader!

Peter Van der Wolf
19 agosto 2022

Het was zoals vanouds weer heerlijk

Ilona
25 julho 2022

Het was heerlijk.

TJM
25 julho 2022

Prima eten, stond klaarkom afgesproken tijd. Superlekkuuur

Ibrahim
23 julho 2022

Mijn gerecht was heerlijk alleen de Phad Thai Kai vond ik persoonlijk niet zo lekker.

Joan
22 julho 2022

Deze keer ben ik niet tevreden omdat het gerecht met kip, cashewnoten, groenten en de viskoekjes erg zoutig zijn. Jammer. Ik hoop dat jullie hier aandacht aan willen geven. De smaak wordt teniet gedaan.

Steef
22 julho 2022

Bij Aroy is het altijd lekker

Broeder
19 julho 2022

Optijd geleverd Temperatuur nog super warm. Smaken mooi in balans. Voor berging vatbaar.

Hein Kleinleugenmors
17 julho 2022

Heerlijk gerecht. Was na bezorging nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorger en exact op de aangegeven tijd. Overzichtelijke website om de bestelling te plaatsen. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ibrahim
13 julho 2022
Yvonne
11 julho 2022

Zoals altijd weer super lekker!

Pauline
11 julho 2022
Jessica
9 julho 2022

Persoonlijk vond ik het vegetarische gerecht te zout, maar dat kan mijn persoonlijke smaak zijn. Leek gewoon véél zouter als normaal en had mijn favoriete gerecht vaker besteld. Bezorging altijd snel en eten goed warm.

Sharys
9 julho 2022
Eve
7 julho 2022

Het eten was heerlijk, zoals eigenlijk altijd.

Esther
7 julho 2022

Bezorging prima op tijd. Het eten was heerlijk, lekker, vers en nog heerlijk warm!

Wil hagen
6 julho 2022

Alles stond klaar op de afgesproken afhaaltijd. Leuk gesprek met de vriendelijke mevrouw achter de bali en de kok. Het eten was geweldig!

Alex
1 julho 2022

Gelukkig een goede Thai's afhaalrestaurant in Apeldoorn. Voor de derde keer wederom heerlijk en Thai's pittig/heet. Ga zo door.

Nvt
30 junho 2022

Echt iedere keer een feestje om verschillende gerechten te eten. Gewoon heerlijk

Katinka
28 junho 2022

Heerlijk als altijd!

Grabijn
27 junho 2022

2uur en 4minuten moeten wachten tot het werdt bezorgt. geen telefoontje of niets na een uur (dat was de aangegeven tijd) hierdoor kon ik dus ook niet weg en dingen doen die ik wou voordat ik mijn zoontje naar bed moets brengen. Ook de bestelde gekleurde kroepoek zat er niet bij. Bestel vaker hier, maar ben nu echt tereurgesteld.

Ibrahim
24 junho 2022
De Hoop
22 junho 2022
Peter Wilbrink
20 junho 2022

Bezorging duurde wat langer dan gehoopt maar we gaan ervan uit dat het druk was . Het was heerlijk

Rex
16 junho 2022

great service and wonderful tasting food, highly recommend

Jeanette Elsinghorst
13 junho 2022

Wij hebben genoten van de heerlijke maaltijden.

Ibrahim
9 junho 2022

Voor de verandering voor het eerst witte rijst genomen en was heerlijk samen met mijn gerecht. Bedankt weer voor de verrukkelijke gerechten en tot snel!

Roloff
8 junho 2022

Nog steeds fantastisch

Wunderink
7 junho 2022

Snelle en vriendelijke levering. Eten goed warm, vers, smaakt en ruikt goed.

E
5 junho 2022

Lekkerste loempias ooit! Beste thai die ik ken. Dol op Aroy.

Ronald de Bruin
4 junho 2022

Prima eten, aardige bediening, top.

Vd schaaf
30 maio 2022

Lovende recensies gelezen, denk dat wij pech hadden. Gerechten te zout, curry veel te dun, waterig. Jammer hoor.

Yvonne
30 maio 2022

Altijd lekker!!

Valco
29 maio 2022

Bij het invullen van de webpagina maakte ik een fout bij de postcode. De bestelling kon daardoor niet worden geplaatst. Geen reactie. Ik zou bij de positie om de bestelling te plaatsen een veld maken met daarin de foutboodschap. Op een kleine telefoon mis je het overzicht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tuinstraat
27 maio 2022
Bob van der Vlugt
22 maio 2022

Heerlijk! Altijd een een feest om Thais te eten van Aroy!!

bert
22 maio 2022

top thai zeer smaakvol netjes verpakt en stipt op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge Van Barreveld
13 maio 2022

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd en warm. Ruim voldoende en echt heel erg lekker!

B
11 maio 2022
Brian
11 maio 2022

Erg goede kwaliteit, bestellen vaker hier, zeer tevreden over de bezorging

Peter en José
9 maio 2022

Heerlijk. Weer geweldig.

Robert-Jan Geurts
9 maio 2022

Aroy is altijd top! Heerlijk eten en snelle bezorging!

Paul Koppers
9 maio 2022
Susanne
9 maio 2022

voor de afsproken tijd al bezorgd. Het bestelde menu was van goede kwaliteit en heerlijk warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lukassen
8 maio 2022

Bezorging was super snel en houden je goed op de hoogte. Smaak rode curry beef en de Thom Ka Kai was lekker pittig. Gele curry kip was wat vettig en mag met meer kip maar was verder prima. Pindasaus vonden wij onder de maat. Phad Thai was uitstekend.

Orth
7 maio 2022

Heerlijk gegeten alhoewel de beef groene curry iets aan de waterige kant was. Voorheen romiger curry daar gegeten.

Quinty
6 maio 2022

Het was heerlijk eten!

Lisette
2 maio 2022
Ali
2 maio 2022

Verschrikkelijk lekker!!!!

Bettina Verbon
1 maio 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Fam Halbesma
30 abril 2022

Was weer heerlijk

Roy Huisman
26 abril 2022

Wederom superlekker en precies op tijd bezorgd. Heerlijk.

Ibrahim
26 abril 2022

Smaak zoals altijd goed alleen mijn gerecht was voor de eerste keer beetje waterig en minder kip. Komt misschien en helaas doordat alle inkoop duurder is geworden.

sascha
24 abril 2022

De smaak van het eten wordt steeds minder. De satesaus leek wel uit een potje en waterig absoluut niet thais. De smaak van het eten was eerder authentieker. Helaas wordt het minder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
24 abril 2022

Lekker goed eten

Roloff
22 abril 2022

Kwaliteit is constant goed en lijkt misschien steeds beter te worden.

Floris Van Beek
22 abril 2022

Altijd goed. Mijn favoriete besteladres voor eten!

Feed
21 abril 2022

We komen hier graag. Altijd vers, smaakvol en service. Super thai food

Bart
20 abril 2022

Heerlijk!

Conny
18 abril 2022

2 gerechten besteld. Beiden erg lekker.

Han
18 abril 2022

Heerlijk gegeten, stipt op tijd bezorgd. Super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilfred
16 abril 2022

Smaakvol

Judith
16 abril 2022

Gewoon heel lekker eten, ruime porties, snel geleverd

Bettina Verbon
15 abril 2022

Heerlijke Curry, gaan nog vaak bestellen! De bami was wel wat simpel naar onze smaak

Leonne koning
12 abril 2022

Wij vonden die gekleurde kroepoek niet lekker

22
12 abril 2022

Helemaal top Dank u wel weer 👍

Jake J.
11 abril 2022

Erg lekkere gerechten. Hebben afgehaald. Met 3 man 2 gerechten besteld en dat was meer dan voldoende. De volgende dag weer kunnen nagenieten van de “restjes” 😁 Aanrader👍

Marinus van de Weerd
10 abril 2022

We waren erg tevreden met de twee afgeleverde schotels. Dit smaakt naar meer en we komen zeker terug. De gebruikte groenten waren fris, vers en knapperig, goed bereid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bettina Verbon
10 abril 2022

Voor het eerst hebben wij hier eten besteld! Vis met groente in een kokoscurrysaus, heel pittig & echt heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Messing
8 abril 2022

Het eten was prima, goed verzorgd, warm en heel lekker. De bezorging was netjes en keurig op tijd. Kortom, dit doen wij nog een keer.

Paul
8 abril 2022

Bezorging half uur te laat, zonder berichtgeving hierover.

Sonja
7 abril 2022

Het eten is altijd lekker en op tijd bezorgd!

Louisa
7 abril 2022

Vlotte bezorging, heerlijk eten en goed warm geleverd! Top!

JdW
6 abril 2022

Was heerlijk! Eerste keer dat we wat bestelde, maar zeker niet de laatste keer.

Jessica
5 abril 2022

Omdat andere Thai gesloten is op maandag besloot ik dit restaurant een keer te proberen. En dat beviel goed. Even gebeld voorafgaand of ze echt geopend waren en restaurant nog bestaat alvorens te bestellen en te betalen. Ontzettend vriendelijke man die mij te woord stond evenals de bezorger erg vriendelijk. Ik bestelde twee gerechten vegatarisch groente gerecht en dat was top, ga ik zeker vaker bestellen. De rode curry met rundvlees was goed op smaak. Persoonlijk zou ik de saus dikker maken, het was nu zo dun als een jus/ soep met wat drijvende stukjes erin, misschien wat meer rundvlees en/of groente toevoegen en échte stukjes aardappel ipv grote ronde krieltjes dat heeft toch een andere bite. Ook zorgt het er dan voor dat gerecht niet uit bakje lekt omdat zo dun is.(lekte door folie heen) zelf domme pech dat wij bij gerecht gebakken mie bestelde en voor mijn kind extra mie gerecht. Ging ervan uit dat dit glas rijst mie was en niet de dikkere slierten mie. (onze fout, maar niet zo ge

familie B
4 abril 2022

wij hebben heerlijk gegeten, lekker warm en smakelijk én geweldig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
4 abril 2022

Jullie kwaliteit is (nog) verder omhoog gegaan! Onze gasten waren zeer enthousiast en daar waren we zeer verheugd over. Ga vooral zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EK
3 abril 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Vogel
28 março 2022

Weinig verse ingrediënten en een uur later dan voorgesteld tijdstip. Niet voor herhaling vatbaar.

Ibrahim
27 março 2022

Was weer heerlijk! Bedankt

Jan Van Delft
27 março 2022

Top maaltijd! Veel smaak, goed verpakt zodat eea heet blijft. Tot ziens!

Eikelboom
26 março 2022

Tot nu toe nog geen gerechten gehad die niet lekker waren. Al vaker bij dit restaurant besteld en laten bezorgen. Altijd goed en vriendelijke bezorgers! Top, ga je door!

Roy Huisman
25 março 2022

Eenvoudig via de site te navigeren en te bestellen. Snel bezorgd en het eten was verrukkelijk. Echt een aanrader. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Loes Kessels
24 março 2022

Erg lekkere gerechten voor een prima prijs.

Sjouke van der schaaf
23 março 2022

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd , Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer

Ibrahim
21 março 2022
Hanny
21 março 2022

Smaakvol eten , precies op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S
18 março 2022

Echt authentiek Thaise eten! Heerlijk!!

Albert
17 março 2022

Heerlijk eten. Bezorging precies op afgesproken tijd.

Tuinstraat
14 março 2022
Paul
14 março 2022

Goede kwaliteit, (was m’n tweede bestelling). De derde komt eraan….

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ghislaine
13 março 2022

Authentiek thais eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pleun van der Plank
10 março 2022

Heerlijk eten en prima bezorging

Marc
9 março 2022

Pas als er iets niet goed gaat met een bestelling, leer je het bedrijf er achter kennen. In het geval van Eethuis Aroy Centrum werd er na het vaststellen direct gecommuniceerd en opgelost. Zelfs met een lekker extraatje. Het eten was uiteraard zoals altijd prima in orde!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nijdam
8 março 2022

Altijd super lekker eten, vers en gezond. En leuke mensen! :)

.
7 março 2022

Eten was heerlijk en ruim binnen de tijd bezorgd

Remo
6 março 2022

Prima eten, heerlijke smaak en op tijd bezorgd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Conny
5 março 2022

Vegetarische maaltijd besteld. Groenten in vegetarische saus en een saus met tahoe/gember/ui. Alles gemaakt met verse producten. Super lekker.

Seat
3 março 2022
Magda Lubking Thomsen
3 março 2022

Van uit Spijkenisse een bestelling geplaatst voor familie in Apeldoorn . Geweldig geholpen door medewerker van Aroy Thaise eethuis. Vernomen dat het eten geweldig smaakte 👍👍

Anoniem
24 fevereiro 2022

Jammer dat ik een gerecht met kip krijg als ik een gerecht met garnalen heb besteld.

Yvonne Blom
23 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker

Olaf
20 fevereiro 2022
Anoniem
18 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker en goed pittig. Netjes verpakt en fijn op tijd bezorgd.

KS
18 fevereiro 2022

De smaak van de curry was heel goed, maar in een Massoman curry zie ik liever gewone aardappel dan krieltjes.

M. A. van der Plank
16 fevereiro 2022

Heerlijk eten! Goede service!

R.T
16 fevereiro 2022

2 maaltijden besteld en opgehaald. Vlak voor ophaal tijdstip nog keurig gebeld dat de maaltijd klaar stond. . Zeer attent. Maaltijden waren keurig verpakt zodat er geen warmte verlies was. Zeer vriendelijk personeel. De maaltijden waren verrukkelijk. Goed op smaak en de juiste aangegeven pittigheid. Zowel de garnalen in rode curry als de biefstuk met groenten, alsmede de gebakken rijst waren uitstekend. Voor herhaling vatbaar!!!! Aanrader.

Brigitte
14 fevereiro 2022
Anoniem
12 fevereiro 2022

Altijd op tijd & zeer nette service! Heerlijk eten!!

RS
11 fevereiro 2022

Overheerlijk gegeten, regelrechte aanrader!

Tuinstraat
8 fevereiro 2022
Nancy
7 fevereiro 2022

Heerlijk!!!

Klaas
5 fevereiro 2022

Normaal bestelde we altijd bij een ander Thais restaurant, maar omdat deze geen bestelling aan wilde nemen omdat het te druk was …. hebben voor het eerst hier een bestelling geplaatst. Daar hebben we zeker geen spijt. Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs en heel goede service. In het vervolg is dit het Thaise restaurant waar we onze maaltijden zullen bestellen

Ibrahim
2 fevereiro 2022

Een andere gerecht geprobeerd en ook die is weer vol van smaak. Verrukkelijk bedankt en tot snel weer :)

Anneke Halbesma
1 fevereiro 2022

Bezorging was deze keer kwartier te laat Jammer Maar het eten was zoals altijd weer heerlijk

Koenders
31 janeiro 2022

Eten punctioneel op tijd! Gerechten waren heerlijk, alleen we hebben ons vergist in gerecht met 3 pepers , zo de knetters...pittig! Volgende keer gerecht met 2 pepers-:)

Esther
31 janeiro 2022

Heerlijk eten, snel en warm geleverd!

Quinta Veldkamp
28 janeiro 2022

Op tijd bezorgd en lekker, ik miste alleen de ananas in de zoetzure saus.

Merlin
26 janeiro 2022

Lekker eten en aardige bezorgers!

Ibrahim
25 janeiro 2022
Paul
24 janeiro 2022

Top eten. En goede vriendelijke bezorging.

M
23 janeiro 2022

Zoals altijd weer heerlijke maaltijd en erg vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MVDP
21 janeiro 2022

Heerlijke smakelijke gerechten! 100% waar voor je geld !

Linda Burgers
21 janeiro 2022

Teleurstellend. De 'Nua phad krapauw' bevatte geen enkel blaadje 'bai krapauw' (thaise basilicum) en gewone, wat draderige boontjes in plaats van de knapperige kousenband. De kip met cashewnoten was wat sauzig. De tom yam kung was ok. Wij misten de smaakcontrasten zuur, zoutig, zoet die de Thaise keuken zo spannend maken. Wij hebben drie jaar in Thailand gewoond en vonden dit meer smaken naar het verhollandste chinese eten, maar dan veel pittiger.

Erni
18 janeiro 2022

Wat een kwaliteit leveren jullie.

Ronald
18 janeiro 2022

Voor het eerst besteld bij Aroy Centrum en dat is heel goed bevallen. Heel lekker gegeten, zowel de hele pittige gerechten (3 pepers) als de minder pittige, en goed ingepakt bezorgd waardoor het nog goed warm was. Gaan we zeker vaker doen.

Marjolein
17 janeiro 2022

Heerlijk eten. Een aanrader!

Fenna
16 janeiro 2022

Vanavond weer heerlijk gegeten! Aroy heeft heerlijke menu's en elke keer kiezen wij wat anders. Bestelling was stipt op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

FreddyTomasoa
16 janeiro 2022
Bosch
16 janeiro 2022
Ibrahim
15 janeiro 2022

Vol van smaak en een volle bak. Het was weer genieten. Bedankt en tot gauw

Wijnand
14 janeiro 2022

Was weer heerlijk, iets later dan gepland maar zoals altijd smaakte het prima!

Kim
13 janeiro 2022

Heerlijke combinatie mogen maken van de gerechten op het menu!

Fred
8 janeiro 2022

Heerlijk eten en volgens de tijdsaanduiding netjes afgeleverd. Ik ga hier vaker bestellen.

Tessa
6 janeiro 2022
Robeet
5 janeiro 2022

Eenvoudig gerecht maar zeer smaakvol en rijk gevuld, helemaal top, ik bestel binnenkort iets anders!

YC
4 janeiro 2022

Curry vond ik echt veel te waterig. Erg dun voor een curry. De smaak was wel goed. Daarnaast had de phad thai niet zoveel smaak, jammer :(. Bezorging was super!

René Wasseveld
3 janeiro 2022

Vandaag was onze eerste bestelling bij Aroy Centrum. We houden van Aziatisch eten. En deze maaltijd was echt lekker. Veel groente in onze gerechten. Verse smaken. Lekker gekruid. Wordt vervolgd.

Jeanette
3 janeiro 2022

Weer een heerlijke bestelling afgeleverd. Kai Pad Mhed Ma Muang met witte rijst. Zeer ruim portie en heerlijk warm! Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
2 janeiro 2021

Zoals altijd heerlijk, op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christiaan Denekamp
2 janeiro 2021
Tuinstraat
2 janeiro 2021
Albert
30 dezembro 2021
Lennert
30 dezembro 2021

Erg lekker gegeten. Goede kwaliteit producten. Kom zeker weer terug.

Gerrit
29 dezembro 2021
Hanny
25 dezembro 2021

Wat een smaakexplosie! Pittig maar niet te, heerlijk gegeten

Myra Leenen-Jansen
24 dezembro 2021

Helemaal super! Wat een smaken. Wij komen snel weer bestellen

Douwe
22 dezembro 2021

Normaal erg tevreden maar nu was de saus veel te dun, de smaak viel tegen en de hoeveelheid groente was ook teleurstellend en anders van samenstelling.

Sylvia
20 dezembro 2021

Heerlijk en goed mals eten en vriendelijke dame. Top.

Auri
20 dezembro 2021

Massaman Nua besteld, gerecht bestond uit aardappelen en bijna geen vlees. Voor €14,95 had ik iets anders verwacht. Voor mij geen Massaman Nua meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aurelia
18 dezembro 2021

Eten was lekker, maar bestelling was niet compleet, beetje jammer.

Klaas
18 dezembro 2021
Bas
16 dezembro 2021

Heerlijk eten en een top bezorging. Ze hebben ook lekker Thaise bier om her compleet te maken.

Floris Van Beek
15 dezembro 2021

Altijd top! Grote porties. Lekker pittig.

Jaco
12 dezembro 2021
Hans
8 dezembro 2021

Bezorging precies op tijd, maaltijd lekker warm, bezorger zeer correct!!

Hoogland
8 dezembro 2021

De nr. 1 in Apeldoorn van restaurants met bezorgen en ook van de Thaise restaurants. Het eten was fantastisch, lekker warm en grote porties! Zeer smaakvol en vers bereid. Wij gaan hier zeker vaker bestellen! De bezorger kwam exact om 19.00 uur zoals gewenst het eten bezorgen, zeer nette man.

Dijkstra
5 dezembro 2021

Half uur later dan gepland maar wel heel erg lekker

de Jong
5 dezembro 2021

het was weer super lekker en goed warm.

D
5 dezembro 2021

Bier niet meegeleverd. Als je belt kom je in de voicemail maar nul reactie ontvangen. Slecht hoor

Freddy Tomasoa
1 dezembro 2021

Het eten was top zal dat zeker vaker bestellen

Henny Hendriks-Sonneveld
29 novembro 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging 20 minuten later. ( Is verder geen punt )

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvette
28 novembro 2021

Altijd heerlijk eten. Goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariëlle
27 novembro 2021

Ontzettend lekker Thais gegeten!!!! Wij gaan hier zekers nog veel vaker bestellen.

Klaas
25 novembro 2021

Even wachten en dan heel lekker eten..

Edwin
22 novembro 2021

Keurig op tijd afgeleverd en eten was zoals gewoonlijk super lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rita van Kruijsbergen
21 novembro 2021

Voor de eerste keer besteld. Tom kha kai soep; waanzinnig lekker. Voor mijn partner meng paneng kai; was overheerlijk zei hij, voor mezelf kai phad med Mah; helaas alle groenten rauw. Ze waren warm, daar had je t mee gezegd . Heb gebeld, excuses gekregen omdat t heel erg druk was, maar de kwaliteit moet toch niet van de drukte afhangen? Het was netjes geweest als ze een nieuw gerecht bezorgd hadden of vermeld hadden dat ze t recht zouden zetten met een volgende bestelling! . Ik heb de hele bak laten staan .. Dat laatste heb ik tijdens ons tel gesprek ook aangegeven!

Trui
19 novembro 2021

Thais zoals Thais hoort te zijn. Wij zijn fan!

Jeroen
14 novembro 2021

Altijd heerlijk eten!

Agnes
13 novembro 2021

Netjes op tijd en weer super lekker gegeten!!

Damminga
7 novembro 2021

Lang moeten wachten maar was zeker de smaak waard😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louis
7 novembro 2021

Altijd lekker eten, geheel bereid volgens de Thaise keuken.

Anneke Halbesma
7 novembro 2021

Weer heerlijk gegeten

Marisca
6 novembro 2021

Heerlijk en gezond!

Anthony Gray
5 novembro 2021

Best Thai food place in Holland I ate in the past 10years!

Tuinstraat
30 outubro 2021

Altijd goed!

Blom
29 outubro 2021
Floris Van Beek
22 outubro 2021

Altijd erg lekker! De (3 pepers) gerechten zijn ook daadwerkelijk lekker pittig. Porties zijn ruim voldoende. Kortom super!

CGH Weijland
19 outubro 2021

Het eten was heerlijk! en ging schoon op, maar het zou van mij warmer mogen zijn. Ik begrijp dat dat lastig is, als het bezorgd moet worden van een afstand, maar misschien een betere isolerende zak/tas? (de vorige twee keren had ik hetzelfde ervaring, maar heb het niet doorgegeven). CW

Peter
18 outubro 2021

De salade was heerlijk. De rest ook hoor!!! Lekker gegeten

Maike
18 outubro 2021

Snel klaar voor afhaal en heerlijk gegeten!

Lucas G. Markies
17 outubro 2021

Zoals vanouds, prima

C
17 outubro 2021

Ontzettend lekker gegeten! Die Vega loempia's zijn echt wow.

rnzzz
17 outubro 2021
Ineke
16 outubro 2021
Lammers
14 outubro 2021

Heeeeerlijk Gegeten!! (Zoals altijd) En Keurig op tijd!!! (Ook zoals altijd)

Ibrahim
9 outubro 2021
Marc
7 outubro 2021

Een goede maaltijd binnen een redelijke tijd bezorgd.

Damminga
2 outubro 2021

Fantastisch en heerlijk gegeten!! Bedankt!

J.W. Keizer
1 outubro 2021

Was niet echt warm meer. Verder lekker gegeten.

Ibrahim
25 setembro 2021

We hebben heerlijk 2 dagen van gesmuld dankjewel!

Tjalling Krikke
22 setembro 2021
Annelies
20 setembro 2021

ze zijn altijd optijd. Heerlijk eten. warm als het aankomt en royaale porties.

Paul
20 setembro 2021

Altijd lekker en ook super aardig personeel! Kom er al jaren.

Fred, 71 jaar 🥸
17 setembro 2021

Heerlijk kipgerecht met zoetzure saus en verse lekker beetgare groenten 😋

Ibrahim
13 setembro 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. Tot de volgende keer, bedankt!

Arthur
12 setembro 2021

Mooi op tijd en erg lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. LAMMERS
12 setembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Keurige bezorging! Alleen maar positief!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
12 setembro 2021

Vrijdag 10/9 bestelling geplaatst en betaald. Echter, de bestelde en betaalde saté ontbrak. Gebeld, ingesproken - geen reactie. Gemaild - idem. Opnieuw gebeld en ingesproken. Weer geen reactie. Ben zeer teleurgesteld!