Avaliações de Thais Eethuis Aroy Centrum Apeldoorn

Avaliações recentes

5.0
Esther
2 outubro 2022

Het was weer fantastisch lekker allemaal. Verse, knapperige groente, kip met een krokant laagje en smeuïg rundvlees. We verheugen ons al op de volgende keer!

Bob van der Vlugt
26 setembro 2022

Heerlijk eten!

Jan Smit
25 setembro 2022
Rob
23 setembro 2022
C schildkamp
21 setembro 2022
Jan
18 setembro 2022
Ibrahim
18 setembro 2022

Ondanks de inflatie, prijs kwaliteit een van de beste Thaise gerechten! Complimenten

Rox
17 setembro 2022
Wim
17 setembro 2022

De bestelling kwam keurig op tijd. Het eten was goed op temperatuur en erg lekker. Knapperige groenten, subtiele smaken en lekkere gebakken mie. Eén dingetje: het gerecht met 3 pepers vond ik nog redelijk aan de milde kant. Bij het bestellen is er geen tekstvakje voor opmerkingen, anders had ik daar aangegeven: extra pittig.

Robert
11 setembro 2022

Super vers, lekker en meer dan voldoende

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cv
1 setembro 2022
Chnoa
31 agosto 2022

Echt heel blij dat ik eindelijk goed thais eten in apeldoorn heb gevonden! Perfect!

De L
30 agosto 2022
WESTHOFF
30 agosto 2022

Beoordeling op kwaliteit en bezorgen w.m.b. ruim voldoende. Eten was goed op smaak, voor zover ik het mijn oosterse tong kan beoordelen. De bezorgtijd was perfect op tijd. Ga zo door!

Bob van der Vlugt
28 agosto 2022

Heerlijk gerecht!

Fam de Jong
28 agosto 2022

Weer heerlijk genoten zoals altijd!

Sam
26 agosto 2022
Renate
26 agosto 2022

Heerlijk gegeten! Ruime porties, snel bezorgd en het eten was nog erg warm.

Gerard
26 agosto 2022

Eerste keer besteld en afgehaald. Top- we komen terug

Ineke Kaemingk
22 agosto 2022

Helaas is de hoeveelheid kip een stuk minder geworden vergeleken met een tijd geleden. De smaak blijft goed. Bezuiniging?

Judith Damminga
22 agosto 2022

We hebben heerlijk gegeten.

Natasja
22 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten. Drie pepers is ook echt drie pepers! Lekker pittig. Zou dit elke dag wel kunnen/willen eten 👍.

Fred
20 agosto 2022

Iedere keer weer top kwaliteit. Aanrader!

Peter Van der Wolf
19 agosto 2022

Het was zoals vanouds weer heerlijk

Ilona
25 julho 2022

Het was heerlijk.

TJM
25 julho 2022

Prima eten, stond klaarkom afgesproken tijd. Superlekkuuur

Ibrahim
23 julho 2022

Mijn gerecht was heerlijk alleen de Phad Thai Kai vond ik persoonlijk niet zo lekker.

Joan
22 julho 2022

Deze keer ben ik niet tevreden omdat het gerecht met kip, cashewnoten, groenten en de viskoekjes erg zoutig zijn. Jammer. Ik hoop dat jullie hier aandacht aan willen geven. De smaak wordt teniet gedaan.

Steef
22 julho 2022

Bij Aroy is het altijd lekker

Broeder
19 julho 2022

Optijd geleverd Temperatuur nog super warm. Smaken mooi in balans. Voor berging vatbaar.

Hein Kleinleugenmors
17 julho 2022

Heerlijk gerecht. Was na bezorging nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorger en exact op de aangegeven tijd. Overzichtelijke website om de bestelling te plaatsen. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ibrahim
13 julho 2022
Yvonne
11 julho 2022

Zoals altijd weer super lekker!

Pauline
11 julho 2022
Jessica
9 julho 2022

Persoonlijk vond ik het vegetarische gerecht te zout, maar dat kan mijn persoonlijke smaak zijn. Leek gewoon véél zouter als normaal en had mijn favoriete gerecht vaker besteld. Bezorging altijd snel en eten goed warm.

Sharys
9 julho 2022
Eve
7 julho 2022

Het eten was heerlijk, zoals eigenlijk altijd.

Esther
7 julho 2022

Bezorging prima op tijd. Het eten was heerlijk, lekker, vers en nog heerlijk warm!

Wil hagen
6 julho 2022

Alles stond klaar op de afgesproken afhaaltijd. Leuk gesprek met de vriendelijke mevrouw achter de bali en de kok. Het eten was geweldig!

Alex
1 julho 2022

Gelukkig een goede Thai's afhaalrestaurant in Apeldoorn. Voor de derde keer wederom heerlijk en Thai's pittig/heet. Ga zo door.

Nvt
30 junho 2022

Echt iedere keer een feestje om verschillende gerechten te eten. Gewoon heerlijk

Katinka
28 junho 2022

Heerlijk als altijd!

Grabijn
27 junho 2022

2uur en 4minuten moeten wachten tot het werdt bezorgt. geen telefoontje of niets na een uur (dat was de aangegeven tijd) hierdoor kon ik dus ook niet weg en dingen doen die ik wou voordat ik mijn zoontje naar bed moets brengen. Ook de bestelde gekleurde kroepoek zat er niet bij. Bestel vaker hier, maar ben nu echt tereurgesteld.

Ibrahim
24 junho 2022
De Hoop
22 junho 2022
Peter Wilbrink
20 junho 2022

Bezorging duurde wat langer dan gehoopt maar we gaan ervan uit dat het druk was . Het was heerlijk

Rex
16 junho 2022

great service and wonderful tasting food, highly recommend

Jeanette Elsinghorst
13 junho 2022

Wij hebben genoten van de heerlijke maaltijden.

Ibrahim
9 junho 2022

Voor de verandering voor het eerst witte rijst genomen en was heerlijk samen met mijn gerecht. Bedankt weer voor de verrukkelijke gerechten en tot snel!

Roloff
8 junho 2022

Nog steeds fantastisch

Wunderink
7 junho 2022

Snelle en vriendelijke levering. Eten goed warm, vers, smaakt en ruikt goed.

E
5 junho 2022

Lekkerste loempias ooit! Beste thai die ik ken. Dol op Aroy.

Ronald de Bruin
4 junho 2022

Prima eten, aardige bediening, top.

Vd schaaf
30 maio 2022

Lovende recensies gelezen, denk dat wij pech hadden. Gerechten te zout, curry veel te dun, waterig. Jammer hoor.

Yvonne
30 maio 2022

Altijd lekker!!

Valco
29 maio 2022

Bij het invullen van de webpagina maakte ik een fout bij de postcode. De bestelling kon daardoor niet worden geplaatst. Geen reactie. Ik zou bij de positie om de bestelling te plaatsen een veld maken met daarin de foutboodschap. Op een kleine telefoon mis je het overzicht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tuinstraat
27 maio 2022
Bob van der Vlugt
22 maio 2022

Heerlijk! Altijd een een feest om Thais te eten van Aroy!!

bert
22 maio 2022

top thai zeer smaakvol netjes verpakt en stipt op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge Van Barreveld
13 maio 2022

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd en warm. Ruim voldoende en echt heel erg lekker!

B
11 maio 2022
Brian
11 maio 2022

Erg goede kwaliteit, bestellen vaker hier, zeer tevreden over de bezorging

Peter en José
9 maio 2022

Heerlijk. Weer geweldig.

Robert-Jan Geurts
9 maio 2022

Aroy is altijd top! Heerlijk eten en snelle bezorging!

Paul Koppers
9 maio 2022
Susanne
9 maio 2022

voor de afsproken tijd al bezorgd. Het bestelde menu was van goede kwaliteit en heerlijk warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lukassen
8 maio 2022

Bezorging was super snel en houden je goed op de hoogte. Smaak rode curry beef en de Thom Ka Kai was lekker pittig. Gele curry kip was wat vettig en mag met meer kip maar was verder prima. Pindasaus vonden wij onder de maat. Phad Thai was uitstekend.

Orth
7 maio 2022

Heerlijk gegeten alhoewel de beef groene curry iets aan de waterige kant was. Voorheen romiger curry daar gegeten.

Quinty
6 maio 2022

Het was heerlijk eten!

Lisette
2 maio 2022
Ali
2 maio 2022

Verschrikkelijk lekker!!!!

Bettina Verbon
1 maio 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Fam Halbesma
30 abril 2022

Was weer heerlijk

Roy Huisman
26 abril 2022

Wederom superlekker en precies op tijd bezorgd. Heerlijk.

Ibrahim
26 abril 2022

Smaak zoals altijd goed alleen mijn gerecht was voor de eerste keer beetje waterig en minder kip. Komt misschien en helaas doordat alle inkoop duurder is geworden.

sascha
24 abril 2022

De smaak van het eten wordt steeds minder. De satesaus leek wel uit een potje en waterig absoluut niet thais. De smaak van het eten was eerder authentieker. Helaas wordt het minder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
24 abril 2022

Lekker goed eten

Roloff
22 abril 2022

Kwaliteit is constant goed en lijkt misschien steeds beter te worden.

Floris Van Beek
22 abril 2022

Altijd goed. Mijn favoriete besteladres voor eten!

Feed
21 abril 2022

We komen hier graag. Altijd vers, smaakvol en service. Super thai food

Bart
20 abril 2022

Heerlijk!

Conny
18 abril 2022

2 gerechten besteld. Beiden erg lekker.

Han
18 abril 2022

Heerlijk gegeten, stipt op tijd bezorgd. Super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilfred
16 abril 2022

Smaakvol

Judith
16 abril 2022

Gewoon heel lekker eten, ruime porties, snel geleverd

Bettina Verbon
15 abril 2022

Heerlijke Curry, gaan nog vaak bestellen! De bami was wel wat simpel naar onze smaak

Leonne koning
12 abril 2022

Wij vonden die gekleurde kroepoek niet lekker

22
12 abril 2022

Helemaal top Dank u wel weer 👍

Jake J.
11 abril 2022

Erg lekkere gerechten. Hebben afgehaald. Met 3 man 2 gerechten besteld en dat was meer dan voldoende. De volgende dag weer kunnen nagenieten van de “restjes” 😁 Aanrader👍

Marinus van de Weerd
10 abril 2022

We waren erg tevreden met de twee afgeleverde schotels. Dit smaakt naar meer en we komen zeker terug. De gebruikte groenten waren fris, vers en knapperig, goed bereid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bettina Verbon
10 abril 2022

Voor het eerst hebben wij hier eten besteld! Vis met groente in een kokoscurrysaus, heel pittig & echt heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Messing
8 abril 2022

Het eten was prima, goed verzorgd, warm en heel lekker. De bezorging was netjes en keurig op tijd. Kortom, dit doen wij nog een keer.

Paul
8 abril 2022

Bezorging half uur te laat, zonder berichtgeving hierover.

Sonja
7 abril 2022

Het eten is altijd lekker en op tijd bezorgd!

Louisa
7 abril 2022

Vlotte bezorging, heerlijk eten en goed warm geleverd! Top!

JdW
6 abril 2022

Was heerlijk! Eerste keer dat we wat bestelde, maar zeker niet de laatste keer.

Jessica
5 abril 2022

Omdat andere Thai gesloten is op maandag besloot ik dit restaurant een keer te proberen. En dat beviel goed. Even gebeld voorafgaand of ze echt geopend waren en restaurant nog bestaat alvorens te bestellen en te betalen. Ontzettend vriendelijke man die mij te woord stond evenals de bezorger erg vriendelijk. Ik bestelde twee gerechten vegatarisch groente gerecht en dat was top, ga ik zeker vaker bestellen. De rode curry met rundvlees was goed op smaak. Persoonlijk zou ik de saus dikker maken, het was nu zo dun als een jus/ soep met wat drijvende stukjes erin, misschien wat meer rundvlees en/of groente toevoegen en échte stukjes aardappel ipv grote ronde krieltjes dat heeft toch een andere bite. Ook zorgt het er dan voor dat gerecht niet uit bakje lekt omdat zo dun is.(lekte door folie heen) zelf domme pech dat wij bij gerecht gebakken mie bestelde en voor mijn kind extra mie gerecht. Ging ervan uit dat dit glas rijst mie was en niet de dikkere slierten mie. (onze fout, maar niet zo ge

familie B
4 abril 2022

wij hebben heerlijk gegeten, lekker warm en smakelijk én geweldig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
4 abril 2022

Jullie kwaliteit is (nog) verder omhoog gegaan! Onze gasten waren zeer enthousiast en daar waren we zeer verheugd over. Ga vooral zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EK
3 abril 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Vogel
28 março 2022

Weinig verse ingrediënten en een uur later dan voorgesteld tijdstip. Niet voor herhaling vatbaar.

Ibrahim
27 março 2022

Was weer heerlijk! Bedankt

Jan Van Delft
27 março 2022

Top maaltijd! Veel smaak, goed verpakt zodat eea heet blijft. Tot ziens!

Eikelboom
26 março 2022

Tot nu toe nog geen gerechten gehad die niet lekker waren. Al vaker bij dit restaurant besteld en laten bezorgen. Altijd goed en vriendelijke bezorgers! Top, ga je door!

Roy Huisman
25 março 2022

Eenvoudig via de site te navigeren en te bestellen. Snel bezorgd en het eten was verrukkelijk. Echt een aanrader. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Loes Kessels
24 março 2022

Erg lekkere gerechten voor een prima prijs.

Sjouke van der schaaf
23 março 2022

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd , Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer

Ibrahim
21 março 2022
Hanny
21 março 2022

Smaakvol eten , precies op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S
18 março 2022

Echt authentiek Thaise eten! Heerlijk!!

Albert
17 março 2022

Heerlijk eten. Bezorging precies op afgesproken tijd.

Tuinstraat
14 março 2022
Paul
14 março 2022

Goede kwaliteit, (was m’n tweede bestelling). De derde komt eraan….

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ghislaine
13 março 2022

Authentiek thais eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pleun van der Plank
10 março 2022

Heerlijk eten en prima bezorging

Marc
9 março 2022

Pas als er iets niet goed gaat met een bestelling, leer je het bedrijf er achter kennen. In het geval van Eethuis Aroy Centrum werd er na het vaststellen direct gecommuniceerd en opgelost. Zelfs met een lekker extraatje. Het eten was uiteraard zoals altijd prima in orde!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nijdam
8 março 2022

Altijd super lekker eten, vers en gezond. En leuke mensen! :)

.
7 março 2022

Eten was heerlijk en ruim binnen de tijd bezorgd

Remo
6 março 2022

Prima eten, heerlijke smaak en op tijd bezorgd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Conny
5 março 2022

Vegetarische maaltijd besteld. Groenten in vegetarische saus en een saus met tahoe/gember/ui. Alles gemaakt met verse producten. Super lekker.

Seat
3 março 2022
Magda Lubking Thomsen
3 março 2022

Van uit Spijkenisse een bestelling geplaatst voor familie in Apeldoorn . Geweldig geholpen door medewerker van Aroy Thaise eethuis. Vernomen dat het eten geweldig smaakte 👍👍

Anoniem
24 fevereiro 2022

Jammer dat ik een gerecht met kip krijg als ik een gerecht met garnalen heb besteld.

Yvonne Blom
23 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker

Olaf
20 fevereiro 2022
Anoniem
18 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker en goed pittig. Netjes verpakt en fijn op tijd bezorgd.

KS
18 fevereiro 2022

De smaak van de curry was heel goed, maar in een Massoman curry zie ik liever gewone aardappel dan krieltjes.

M. A. van der Plank
16 fevereiro 2022

Heerlijk eten! Goede service!

R.T
16 fevereiro 2022

2 maaltijden besteld en opgehaald. Vlak voor ophaal tijdstip nog keurig gebeld dat de maaltijd klaar stond. . Zeer attent. Maaltijden waren keurig verpakt zodat er geen warmte verlies was. Zeer vriendelijk personeel. De maaltijden waren verrukkelijk. Goed op smaak en de juiste aangegeven pittigheid. Zowel de garnalen in rode curry als de biefstuk met groenten, alsmede de gebakken rijst waren uitstekend. Voor herhaling vatbaar!!!! Aanrader.

Brigitte
14 fevereiro 2022
Anoniem
12 fevereiro 2022

Altijd op tijd & zeer nette service! Heerlijk eten!!

RS
11 fevereiro 2022

Overheerlijk gegeten, regelrechte aanrader!

Tuinstraat
8 fevereiro 2022
Nancy
7 fevereiro 2022

Heerlijk!!!

Klaas
5 fevereiro 2022

Normaal bestelde we altijd bij een ander Thais restaurant, maar omdat deze geen bestelling aan wilde nemen omdat het te druk was …. hebben voor het eerst hier een bestelling geplaatst. Daar hebben we zeker geen spijt. Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs en heel goede service. In het vervolg is dit het Thaise restaurant waar we onze maaltijden zullen bestellen

Ibrahim
2 fevereiro 2022

Een andere gerecht geprobeerd en ook die is weer vol van smaak. Verrukkelijk bedankt en tot snel weer :)

Anneke Halbesma
1 fevereiro 2022

Bezorging was deze keer kwartier te laat Jammer Maar het eten was zoals altijd weer heerlijk

Koenders
31 janeiro 2022

Eten punctioneel op tijd! Gerechten waren heerlijk, alleen we hebben ons vergist in gerecht met 3 pepers , zo de knetters...pittig! Volgende keer gerecht met 2 pepers-:)

Esther
31 janeiro 2022

Heerlijk eten, snel en warm geleverd!

Quinta Veldkamp
28 janeiro 2022

Op tijd bezorgd en lekker, ik miste alleen de ananas in de zoetzure saus.

Merlin
26 janeiro 2022

Lekker eten en aardige bezorgers!

Ibrahim
25 janeiro 2022
Paul
24 janeiro 2022

Top eten. En goede vriendelijke bezorging.

M
23 janeiro 2022

Zoals altijd weer heerlijke maaltijd en erg vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MVDP
21 janeiro 2022

Heerlijke smakelijke gerechten! 100% waar voor je geld !

Linda Burgers
21 janeiro 2022

Teleurstellend. De 'Nua phad krapauw' bevatte geen enkel blaadje 'bai krapauw' (thaise basilicum) en gewone, wat draderige boontjes in plaats van de knapperige kousenband. De kip met cashewnoten was wat sauzig. De tom yam kung was ok. Wij misten de smaakcontrasten zuur, zoutig, zoet die de Thaise keuken zo spannend maken. Wij hebben drie jaar in Thailand gewoond en vonden dit meer smaken naar het verhollandste chinese eten, maar dan veel pittiger.

Erni
18 janeiro 2022

Wat een kwaliteit leveren jullie.

Ronald
18 janeiro 2022

Voor het eerst besteld bij Aroy Centrum en dat is heel goed bevallen. Heel lekker gegeten, zowel de hele pittige gerechten (3 pepers) als de minder pittige, en goed ingepakt bezorgd waardoor het nog goed warm was. Gaan we zeker vaker doen.

Marjolein
17 janeiro 2022

Heerlijk eten. Een aanrader!

Fenna
16 janeiro 2022

Vanavond weer heerlijk gegeten! Aroy heeft heerlijke menu's en elke keer kiezen wij wat anders. Bestelling was stipt op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

FreddyTomasoa
16 janeiro 2022
Bosch
16 janeiro 2022
Ibrahim
15 janeiro 2022

Vol van smaak en een volle bak. Het was weer genieten. Bedankt en tot gauw

Wijnand
14 janeiro 2022

Was weer heerlijk, iets later dan gepland maar zoals altijd smaakte het prima!

Kim
13 janeiro 2022

Heerlijke combinatie mogen maken van de gerechten op het menu!

Fred
8 janeiro 2022

Heerlijk eten en volgens de tijdsaanduiding netjes afgeleverd. Ik ga hier vaker bestellen.

Tessa
6 janeiro 2022
Robeet
5 janeiro 2022

Eenvoudig gerecht maar zeer smaakvol en rijk gevuld, helemaal top, ik bestel binnenkort iets anders!

YC
4 janeiro 2022

Curry vond ik echt veel te waterig. Erg dun voor een curry. De smaak was wel goed. Daarnaast had de phad thai niet zoveel smaak, jammer :(. Bezorging was super!

René Wasseveld
3 janeiro 2022

Vandaag was onze eerste bestelling bij Aroy Centrum. We houden van Aziatisch eten. En deze maaltijd was echt lekker. Veel groente in onze gerechten. Verse smaken. Lekker gekruid. Wordt vervolgd.

Jeanette
3 janeiro 2022

Weer een heerlijke bestelling afgeleverd. Kai Pad Mhed Ma Muang met witte rijst. Zeer ruim portie en heerlijk warm! Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
2 janeiro 2021

Zoals altijd heerlijk, op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christiaan Denekamp
2 janeiro 2021
Tuinstraat
2 janeiro 2021
Albert
30 dezembro 2021
Lennert
30 dezembro 2021

Erg lekker gegeten. Goede kwaliteit producten. Kom zeker weer terug.

Gerrit
29 dezembro 2021
Hanny
25 dezembro 2021

Wat een smaakexplosie! Pittig maar niet te, heerlijk gegeten

Myra Leenen-Jansen
24 dezembro 2021

Helemaal super! Wat een smaken. Wij komen snel weer bestellen

Douwe
22 dezembro 2021

Normaal erg tevreden maar nu was de saus veel te dun, de smaak viel tegen en de hoeveelheid groente was ook teleurstellend en anders van samenstelling.

Sylvia
20 dezembro 2021

Heerlijk en goed mals eten en vriendelijke dame. Top.

Auri
20 dezembro 2021

Massaman Nua besteld, gerecht bestond uit aardappelen en bijna geen vlees. Voor €14,95 had ik iets anders verwacht. Voor mij geen Massaman Nua meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aurelia
18 dezembro 2021

Eten was lekker, maar bestelling was niet compleet, beetje jammer.

Klaas
18 dezembro 2021
Bas
16 dezembro 2021

Heerlijk eten en een top bezorging. Ze hebben ook lekker Thaise bier om her compleet te maken.

Floris Van Beek
15 dezembro 2021

Altijd top! Grote porties. Lekker pittig.

Jaco
12 dezembro 2021
Hans
8 dezembro 2021

Bezorging precies op tijd, maaltijd lekker warm, bezorger zeer correct!!

Hoogland
8 dezembro 2021

De nr. 1 in Apeldoorn van restaurants met bezorgen en ook van de Thaise restaurants. Het eten was fantastisch, lekker warm en grote porties! Zeer smaakvol en vers bereid. Wij gaan hier zeker vaker bestellen! De bezorger kwam exact om 19.00 uur zoals gewenst het eten bezorgen, zeer nette man.

Dijkstra
5 dezembro 2021

Half uur later dan gepland maar wel heel erg lekker

de Jong
5 dezembro 2021

het was weer super lekker en goed warm.

D
5 dezembro 2021

Bier niet meegeleverd. Als je belt kom je in de voicemail maar nul reactie ontvangen. Slecht hoor

Freddy Tomasoa
1 dezembro 2021

Het eten was top zal dat zeker vaker bestellen

Henny Hendriks-Sonneveld
29 novembro 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging 20 minuten later. ( Is verder geen punt )

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvette
28 novembro 2021

Altijd heerlijk eten. Goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariëlle
27 novembro 2021

Ontzettend lekker Thais gegeten!!!! Wij gaan hier zekers nog veel vaker bestellen.

Klaas
25 novembro 2021

Even wachten en dan heel lekker eten..

Edwin
22 novembro 2021

Keurig op tijd afgeleverd en eten was zoals gewoonlijk super lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rita van Kruijsbergen
21 novembro 2021

Voor de eerste keer besteld. Tom kha kai soep; waanzinnig lekker. Voor mijn partner meng paneng kai; was overheerlijk zei hij, voor mezelf kai phad med Mah; helaas alle groenten rauw. Ze waren warm, daar had je t mee gezegd . Heb gebeld, excuses gekregen omdat t heel erg druk was, maar de kwaliteit moet toch niet van de drukte afhangen? Het was netjes geweest als ze een nieuw gerecht bezorgd hadden of vermeld hadden dat ze t recht zouden zetten met een volgende bestelling! . Ik heb de hele bak laten staan .. Dat laatste heb ik tijdens ons tel gesprek ook aangegeven!

Trui
19 novembro 2021

Thais zoals Thais hoort te zijn. Wij zijn fan!

Jeroen
14 novembro 2021

Altijd heerlijk eten!

Agnes
13 novembro 2021

Netjes op tijd en weer super lekker gegeten!!

Damminga
7 novembro 2021

Lang moeten wachten maar was zeker de smaak waard😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louis
7 novembro 2021

Altijd lekker eten, geheel bereid volgens de Thaise keuken.

Anneke Halbesma
7 novembro 2021

Weer heerlijk gegeten

Marisca
6 novembro 2021

Heerlijk en gezond!

Anthony Gray
5 novembro 2021

Best Thai food place in Holland I ate in the past 10years!

Tuinstraat
30 outubro 2021

Altijd goed!

Blom
29 outubro 2021
Floris Van Beek
22 outubro 2021

Altijd erg lekker! De (3 pepers) gerechten zijn ook daadwerkelijk lekker pittig. Porties zijn ruim voldoende. Kortom super!

CGH Weijland
19 outubro 2021

Het eten was heerlijk! en ging schoon op, maar het zou van mij warmer mogen zijn. Ik begrijp dat dat lastig is, als het bezorgd moet worden van een afstand, maar misschien een betere isolerende zak/tas? (de vorige twee keren had ik hetzelfde ervaring, maar heb het niet doorgegeven). CW

Peter
18 outubro 2021

De salade was heerlijk. De rest ook hoor!!! Lekker gegeten

Maike
18 outubro 2021

Snel klaar voor afhaal en heerlijk gegeten!

Lucas G. Markies
17 outubro 2021

Zoals vanouds, prima

C
17 outubro 2021

Ontzettend lekker gegeten! Die Vega loempia's zijn echt wow.

rnzzz
17 outubro 2021
Ineke
16 outubro 2021
Lammers
14 outubro 2021

Heeeeerlijk Gegeten!! (Zoals altijd) En Keurig op tijd!!! (Ook zoals altijd)

Ibrahim
9 outubro 2021
Marc
7 outubro 2021

Een goede maaltijd binnen een redelijke tijd bezorgd.

Damminga
2 outubro 2021

Fantastisch en heerlijk gegeten!! Bedankt!

J.W. Keizer
1 outubro 2021

Was niet echt warm meer. Verder lekker gegeten.

Ibrahim
25 setembro 2021

We hebben heerlijk 2 dagen van gesmuld dankjewel!

Tjalling Krikke
22 setembro 2021
Annelies
20 setembro 2021

ze zijn altijd optijd. Heerlijk eten. warm als het aankomt en royaale porties.

Paul
20 setembro 2021

Altijd lekker en ook super aardig personeel! Kom er al jaren.

Fred, 71 jaar 🥸
17 setembro 2021

Heerlijk kipgerecht met zoetzure saus en verse lekker beetgare groenten 😋

Ibrahim
13 setembro 2021

Heerlijk gegeten weer zoals altijd. Tot de volgende keer, bedankt!

Arthur
12 setembro 2021

Mooi op tijd en erg lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. LAMMERS
12 setembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Keurige bezorging! Alleen maar positief!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
12 setembro 2021

Vrijdag 10/9 bestelling geplaatst en betaald. Echter, de bestelde en betaalde saté ontbrak. Gebeld, ingesproken - geen reactie. Gemaild - idem. Opnieuw gebeld en ingesproken. Weer geen reactie. Ben zeer teleurgesteld!

Sandra
12 setembro 2021

Curry wat vettig

M. B.
11 setembro 2021

Werd later bezorgd dan gepland, maar kreeg netjes bericht daarover. Erg vriendelijke bezorger. Lekker eten, miste alleen wat meer groente.

Peter
7 setembro 2021

Mijn 'vaste' Thaise restaurant is op maandag gesloten, maar we hadden wat te vieren, dus voor deze keer geswitcht naar Aroy. Het eten was heerlijk, dat geluid hoorde ik van alle gasten die we te eten hadden. Zeker voor herhaling vatbaar en wellicht wel een concurrent voor mijn huidige leverancier. Het enige minpuntje bij de bezorging was dat 1 bakje lek was. Dat geeft direct zo'n zooi, maar het heeft de pret verder niet kunnen drukken.

Leo
6 setembro 2021

Weer prima verzorgd, op tijd bezorgd en we hebben lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louis
5 setembro 2021

Altijd smaakvolle gerechten bereid volgens de traditionele Thaise keuken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rutger
5 setembro 2021

Vandaag in de middag een online bestelling geplaatst. Op de aangegeven afhaaltijd stond de bestelling klaar. Vers bereid en ruime porties. In de opmerkingen had ik de vraag gesteld of ze bij het gerecht van mijn vader een gesneden rode peper konden toevoegen. Ook dit hebben zij gedaan. Zeker een aanrader. Hebben hier al vaker besteld en zullen dit in de toekomst ook blijven doen. Vriendelijke mensen en lekker vers eten.

Cootje
3 setembro 2021

Zeer smaakvolle gerechten die worden bereid door vriendelijke mensen.

Edwin
30 agosto 2021
Smeets
24 agosto 2021
bekel
23 agosto 2021

We hebben, zoals eerder weer erg smakelijk gegeten. Kwaliteit prima. Alleen kwam de bezorging 45 minuten later dan aangegeven. Wij wilden bijna ergens anders eten halen nadat we 3x geprobeerd hadden te bellen om te informeren of er iets verkeerd was gegaan. Geen gehoor. Tip; als het zoveel later komt misschien dat even melden in de mail; bv i.v.m. grote drukte kan de bezorging .... zoveel langer duren...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louis
22 agosto 2021

Prijs en kwaliteit is uitstekend, het eten wordt met passie gemaakt en dat proef je.

Peter
22 agosto 2021

Lekker en pittig, niet te pittig voor ons. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel

Jvisser
20 agosto 2021

Super service!!

Brigitte
18 agosto 2021

Heerlijk gegeten!

Smeets
17 agosto 2021
Twan van Dijk
16 agosto 2021

Erg lekker en goed verzorgd.

Tyinstraat6
11 agosto 2021

Altijd goed!

Carlo
27 julho 2021

Heerlijk eten.

van Doren
25 julho 2021

Super eten! Van genoten! Verfijnde smaken.

michel nales
25 julho 2021

Ga zo door , bezorgingskosten plafond is wel te hoog

Ringenier
23 julho 2021

Lekker, vers en voldoende

Esther
21 julho 2021

Eten is altijd goed, echt warm bij bezorging, half uur eerder bezorgd dan wat de bezorgtijd zou zijn...

Bossenbroek
19 julho 2021

Het eten is heerlijk . Vriendelijke mensen en bezorging goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rolf
18 julho 2021

Kwaliteit is constant erg goed

De Lange
16 julho 2021

Ik kom hier zo vaak en de kwaliteit is gewoon zeer goed! Verse kruiden, vers gebakken , de soep is van verse groenten en de prijs is prima! Alleen maar lof!!!

Nuray
15 julho 2021

Gewoon goed!

Ibrahim
15 julho 2021

bedankt bedankt

Ibrahim
13 julho 2021

Bedankt bedankt

Peter
12 julho 2021

Heeft zoals gewoonlijk weer super gesmaakt

Mathilda
11 julho 2021

We hebben 1,5 uur moeten wachten. Niet echt grappig. Het eten was zoals altijd prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John vranken
11 julho 2021

Altijd fantastisch eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey
11 julho 2021

Altijd lekker en erg vriendelijke mensen. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dick
10 julho 2021

Al jaren ben ik vaste klant. De smaak en kwaliteit zijn goed. Het aandeel vlees wordt volgens mij minder en veel kleine stukjes. Wel een punt van aandacht ten opzichte van de collega Thaise restaurants.

Erwin
9 julho 2021

Heerlijk

Richard
7 julho 2021

Wederom TOP *****

Ibrahim
4 julho 2021
Eikelboom
4 julho 2021

Bestelling was iets te vroeg maar dat kwam precies goed uit. Het eten was ook echt lekker en goed verpakt. We hebben er van genoten!

Albert Tonnis
1 julho 2021
Veldkamp
29 junho 2021

Heerlijk eten en weer precies op tijd !

Roloff
27 junho 2021

Prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ibrahim
25 junho 2021

Lekker lekker lekker. Hardwerkende vrolijke mensen ook!

Leo
25 junho 2021

Weer echt lekker en precies op tijd en goed warm bezorgd

Brigitte
24 junho 2021
Brigitte
23 junho 2021

Lekker gesmuld!

Esther
21 junho 2021

We hebben werkelijk heerlijk gegeten met z'n zessen. Dank!

Yvonne
18 junho 2021

Altijd heeeeerlijk!!!

Janet Jaartsveld
18 junho 2021

Heerlijk gegeten op aanraden van iemand deze bestelling gedaan en is goed bevallen .snelle levering , Heerlijke saus , lekker pittig en goed warm , lekkere knapperige groenten en mals vlees .

Boersma
13 junho 2021

Elke keer weer is het eten geweldig van smaak. En er wordt op tijd gewerkt en medewerkers zijn vriendelijk. We moeten er een half uurtje voor rijden, maar dat hebben we er graag voor over. Ga zo door...Dank...

Richard
10 junho 2021

Top !

Peter Van der Wolf
9 junho 2021

Het was zoals altijd weer helemaal geweldig

w.metz
5 junho 2021

kwaliteit vegetarisch gerecht niet goed. aanelkaar gekookte mie niet gebakken en smakeloos. overige gerechten oke.

Patty
5 junho 2021

Súper lekker eten, alles vers en heerlijk bereid. Flinke porties, snelle en vriendelijke bezorging. Ben zelfs netjes gebeld omdat het ietsje later werd en kreeg een grote zak kroepoek erbij. Dankjewel Aroy!

Jeroen
5 junho 2021

Eten was erg smakelijk, ruime porties en bezorging erg snel

John
3 junho 2021

Heerlijke maaltijd. Vers, mooie portie goed warm. Prima op afgesproken tijd bezorgd

RS
30 maio 2021

Heerlijk gegeten, en de bezorger was ruimschoots op tijd. Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin Hermsen
29 maio 2021

Geweldige maaltijden , dat wordt de volgende keer weer bij jullie bestellen !

John
24 maio 2021
Brigitte
23 maio 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Eikelboom
22 maio 2021

Al een aantal keer besteld bij Aroy, elke keer weer heerlijke gerechten ontvangen. Super lekker en snel bezorgd!

John
22 maio 2021
Jose
22 maio 2021

Het was weer heeeeerlijk. Heerlijk en genoeg. Het gerecht is echt voor grote eters.

Ibrahim
22 maio 2021
Marinde Hagenaars
22 maio 2021

Heerlijk gegeten!

Robert
21 maio 2021

Altijd lekker, verse ingrediënten en de Juiste mix van smaken. Wat mij betreft de beste Thai van Apeldoorn en omstreken ! Aanrader

Peter
20 maio 2021

Heerlijk van smaak en altijd op tijd. Wij zijn al vijf jaar klant

Patty
17 maio 2021

Derde of vierde keer dat ik hier eten heb besteld en zéker niet de laatste keer! Eten is super heerlijk bereid en vers. Bezorging is altijd vriendelijk en prima op tijd. Echt een aanrader 👌🏼

carl
17 maio 2021
Sandra
17 maio 2021

Eerste keer besteld en afgehaald. Dat smaakt naar meer! Het was héérlijk!!!

Joël
17 maio 2021

eten is altijd goed plus vriendelijke bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Agnes
17 maio 2021

Het was weer heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeremy te Vaarwerk
16 maio 2021

Helemaal top zoals gewoonlijk ga zo door.

De Lange
13 maio 2021

Altijd goed!

Roy
10 maio 2021

Heerlijke en authentieke smaken 👍🏾👍🏾👍🏾😁😁😁

Marco
10 maio 2021

In lange tijd niet zo lekker Thais gegeten. Het heeft ons verbaasd hoe goed en authentiek de gerechten waren. Jammer genoeg komen we niet uit de buurt anders hadden we hier absoluut vaker besteld. Echte aanrader!!!

Jeroen
9 maio 2021

Was super lekker, warm, verse groenten. Echt heerlijk gegeten

Leo
8 maio 2021

Weer goed op tijd gebracht, en we hebben heerlijk gegeten.