Beoordelingen van Thais Eethuis Aroy Centrum Apeldoorn

Recente recensies van Thais Eethuis Aroy Centrum Apeldoorn

5 sterren na 370 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super lekker. Jammer dat bezorging 30 min. te laat was. Eten was gelukkig nog goed warm.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlot bezorgd. Echt van genoten

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijk

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Porties zijn ook erg ruim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten en vriendelijke bezorger op ruim gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ga zeker een keertje daar eten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Goede kwaliteit en veel verse groenten. Lekker van smaak. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten. Woon zelf niet meer in Apeldoorn, maar als ik er ben, rijd ik altijd even langs om mee te nemen naar huis.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was even iets mis gegaan met de bezorging, maar hartstikke netjes opgelost en het eten was heerlijk!!!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind erg jammer dat er geen bosui in zit ...hoort er toch iñ......maar voor de rest heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekkere verse producten en alles was nog goed warm. Bezorging was 10 minuten later dan afgesproken, maar dat is nog zeer acceptabel. Dit was een eerste zeer goede kennismaking, komen hier graag terug voor ene volgende bestelling!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk (en veel!) en werd super snel bezorgd. Dank je wel!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijke gerechten met voldoende groentes en mals vlees.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten zijn echt traditioneel gemaakt met verse kruiden. Veel gerechten al eens gehad en alles is prima. De soep als voorgerecht is echt een aanrader! Mijn complimenten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan voorspeld. Nog heerlijk warm en smakelijk als altijd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch en heerlijk warm, bezorging veel later dan bij orderbevestiging gemeld.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Ruim voldoende hoeveelheid. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten maar van ons mag de gerechten minder zout en zoet zijn. De bezorging kwam te laat maar we kregen €5 korting ter compensatie, heel vriendelijk vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vers en authentiek Thaise smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn dol op Thais en pittig eten, maar de Laab Kai salade was echt veel, veel te pittig (kan het dat er een fout is gemaak?). Daardoor konden we helaas ook niet meer van de rest van het eten genieten.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, op tijd en zoals gewoonlijk hebben wij zeer smaakvol gegeten!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Op tijd bezorgd en goed warm! Aanrader!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi op tijd bezorgd, aanrader!! Tip: bestellen via de eigen Thais Eethuis Aroy site

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op het afgesproken tijdstip.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd super lekker

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke mensen, op tijd bezorgd.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten! Ruime porties & smaakvolle warme gerechten. Aanrader wat ons betreft.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede kwaliteit diner! Zalig! Makkelijk om te bestellen en af te halen, prima!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, eten was heerlijk en nog lekker warm!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een eerlijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

(H)eerlijk gegeten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijk

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs en bezorging tot aan de deur! Houd je van Thais? Echt een aanrader!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en de smaak is geweldig

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten goede smaak Goede porties Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij gingen voor de curry's altijd naar Amsterdam om de kwaliteit. Bij toeval kwamen we pas langs dit Thais eethuis. Smaak is uitmuntend. Wij hoeven niet meer naar Amsterdam. Wat hebben we genoten. Zowel van de gewone als vega groene curry. Een ware smaaksensatie! Dit is echt culinair genieten. De vega soep was voor mij te scherp. Hier vraag ik volgende keer om een vega soep met kokosmelk. Wie weet is dit mogelijk. De soep met vlees en kokusmelk was erg lekker. Wij bevelen dit zeker aan en gaan hier zeker vaak terug komen. De reviews zeggen genoeg.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed warm netjes ingepakt ga zeker vaker bestellen

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt Thais eten en aardige lui daar!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed voor elkaar; vriendelijke mensen, snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorger was vriendelijk en kwam op het gevraagde tijdstip. Het eten was goed warm en vers! Aanrader! Wij gaan zeker voor een herhaling!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaaaalig gegeten. Vers en zeer smaakvol. Dank weer,

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hee lekker!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top restaurant, het eten is er echt heerlijk en de porties zijn meer dan genoeg.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde maaltijd. netjes ingepakt , smaakt super fris en vers, had iets warmer gekund

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk! Snel bezorgd, goed warm , en weer genoten vh lekkere eten. Complimenten voor de kok👍👍

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een bakje vegetarisch noedels besteld maar dat was niet lekker en smaakt niet vers. We zijn gewend aan goed kwaliteit maar helaas deze keer was niet geval.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer genieten van alle lekkere gerechten. Dank jullie wel.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en wederom een heerlijke maaltijd! Dit keer de Poh Piah Kai geprobeerd en die was perfect. Niet te scherp, maar wel lekker pittig en de Tom Kha Koeng is fantastisch zoals altijd. De Nua Thod Krathiem Prik Thai is favoriet! Goed en eerlijk eten in ruime porties voor een nette prijs. Niet onbelangrijk; gemaakt en gebracht door aardige mensen!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk: je proeft de verse ingredienten en de zorg waarmee het bereid is. Wij hadden 2 pepers en dat was goed te eten qua pittigheid. De service is heel snel en goed, met super vriendelijk personeel! Kortom: een feest om te bestellen!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging maar wel heel grote porties. Ook word je goed op de hoogte gehouden, via mail, over de status van je bestelling.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, mooi op tijd klaar bij het afhalen en lekker warm meegegeven, top Thais eten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorg, het is eten echt goed warm en smaakt heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering. Top!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer een feestje, Zo lekker!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten! Vol van smaak en de bakjes zitten tot de nok toe gevuld, echt een aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, mensen lekker bestellen, echt top!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Alleen hadden ze vergeten de pittige kroepoek erbij te doen.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aroy betekent lekker in het Thais. En dat is precies wat wij (vaste klant) ervan vinden: jullie maaltijden zijn lekker, zijn van goede kwaliteit en altijd vers / gezond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superleuk, authentiek en toegankelijk Thais restaurant, afhaal, bezorg. Echt een aanrader, anders wil eten dan Europese keuken, Beetje angstig voor de scherpe kant van de Thaise keuken? Geef gewoon aan wat je graag wilt, hier is heel veel mogelijk.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijke en zeer vriendelijke klantenbenadering. En het eten is altijd prima!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend vegetarischemaaltijd en bezorging ondanks stromende regen mooi op tijd 👍

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gesmuld!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was meer dan 30 minuten later dan de ingeschatte tijd.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker. Heerlijk genoten van het eten. Top keuken.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Rijden er iedere keer 45 min voor heen en terug.. dat is het waard!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van een heerlijke maaltijd. Ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een restaurant waar de gerechten gemarkeerd als "pittig", echt pittig zijn. Onze complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ze waren er precies op de afgesproken bezorgtijd.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! En snel bezorgd👍🏻

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, keurig op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorging. Vergeleken met Chinees iets duurder maar wel erg lekker!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ik had nu de groene vegetarische curry met gebakken mie. Voor 1 persoon is dat meer dan genoeg voor 2 dagen. Ik heb nu ook de zelfgemaakte sambal geproefd en de nieuwe kiploempia's, heerlijk!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker een aanrader!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt gesmuld! Netjes op tijd.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Thai in Apeldoorn en omstreken. Supergoed, prima prijzen.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit, stiptheid en bezorging. Prijs/kwaliteit is prima. Beetje jammer van de kosten voor i-deal c.q. creditkaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk vers en smakelijk. bij t afhalen (eerste keer) viel me op hoe schoon het er is en een kijkje in de keuken op afstand net zo keurig en personeel goede bedekking haar. Kortom complimenten!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep, prima porties, vlotte en vriendelijke bezorging

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke personeel die daar werken. Eten is zoals altijd super lekker en kroepoek zijn niet te missen dankjewel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest meer als anderhalf uur wachten, toen ik belde zij dat meisje dat het er binnen 10 minuten zou zijn... en dat het al onderweg was... 8 min later kreeg ik pas mail dat het onderweg was. Volgens mij was de glasvermecelli op? Want zat niks in me soep.... en de biefstuk met knoflook en witte peper was echt heel erg zout. En er zaten rare oranje/bruine stukjes in de rijst. Normaal ben ik tevreden over jullie maar dit keer viel het echt tegen en daar betaalde ik dan 22,95 voor... heel jammer dit. Voorlopig zijn jullie mij kwijt als klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Dankjewel!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi- ik vond het de vorige keren echt beter. Er zaten dit x geen cashewnoten bij kipgerecht. De saus vh garnalen was gaan schiften en er zat nauwelijks vlees in het rundvlees gerecht. De smaken waren nog steeds goed hoor maar gewoon minder dan alle andere keren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij rijden er speciaal voor om! Heerlijk!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker zoals altijd!!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en zorgvuldig bereidde Thaise gerechten.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smaakvol Thais eten! Misschien mag de gebakken rijst wat spannender zijn. Verder een dikke 8,5. Mooie porties en klaar op aangegeven tijd. Vriendelijke gastvrouw.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten tegen een hele schappelijke prijs. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip met groenten en cashewnoten besteld...was heerlijk en snel bezorgt...enige min punt : bijna alleen paprika als groenten..daarom 1 🌟 minder gedaan wbt kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smaakvol en voldoende.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten. En goed warm.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk eten, prima porties, warm en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten alleen jammer dat de kroepoek er niet bijzat (wel besteld).

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Écht Thais. Behalve de pittigheid is aangepast, maar dat snap ik wel.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd en het eten was top!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en ruim voldoende.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd. Helemaal top. De indicatie van de pepertjes leek voor de salade echter niet helemaal te kloppen, Die was wel heeeel pittig! Wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Top !

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wel 45 minuten te laat

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker Thais eten. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gesmuld zoals altijd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede porties!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 zakje kroepoek niet gekregen Verder waren we zeer tevreden, eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakvol, bezorger was wel ruim een half uur later dan de indicatie en een uur later dan gewenst.. Ook hadden we (vermoed ik) een verkeerd gerecht ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak van het eten was middelmatig. Thaise kruidensmaak niet goed herkenbaar. Ik had het gevoel eten van de doorsnee chinees te hebben gehaald. Twee van de geleverde gerechten waren niet datgene wat we besteld hadden. We aten het thuis op en hadden geen zin terug te rijden. Daarvoor mogen we wel nieuwe gerechten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Supper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed Thais restaurant. Ook super om af te halen. Prima kwaliteit. Aardige mensen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekket

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Je betaald wel iets meer dan de reguliere Chinees. Maar dan krijg je ook lekker Thais eten met een goede kwaliteit!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en goed warm!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd .

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend lekker! Snelle vriendelijke warme bezorging.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend en lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot en heerlijk.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Echt 'Thais' momentje!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker! en precies op tijd kon ik mijn bestelde maaltijd ophalen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit van eten! We willen geen ander Thai's eten meer! Vriendelijk open personeel met goede service. Fijn dat jullie er zijn!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op tijd klaar bij het afhalen. Een aanrader.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vol van smaak en pittig. Tot snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezord. Supper!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, echt goed pittig.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker. Tijdstip bezorgen ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en vers! De bezorging was 1 item vergeten, maar kwam snel terug om het na te bezorgen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat nieuws voor mij pittige loempia,s en de salade met varkensvlees supervers hot en🌶🌶 Top

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar, heerlijk en smaakvol eten, ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker pittig

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top gewoon de beste thai van apeldoorn en omstreken

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd op tijd bezorgd en smaakte weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, onze favoriete thuisbezorgd maaltijd 👌

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers eten, ook nog heel warm. Ze kwamen kwartiertje later dan we hadden gevraagd en belden om dat te zeggen! Aanrader!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in deze moeilijke tijden doen ze hun best en blijven ze vriendelijk. Eten was weer super lekker alleen zat er te veel olie in. Graag volgende keer minder olie.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De afgelopen 3,5 maand 6 keer eten laten bezorgen door Thai Eethuis Aroy. Inmiddels ook veel ervaring met andere restaurants die thuisbezorgen; ik hou van allerlei soorten eten uit de hele wereld. Aroy steekt met kop en schouders boven de andere restaurants uit. De smaak is perfect, de ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en supervers. Heerlijk eten op een gezonde/verantwoorde manier bereid. Ook de bezorging is uitstekend. 👍👍👍👍👍

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de zoveelste keer weer super genoten van dit fantastische eten!!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, lekker eten en voldoende. Wat wil je nog meer :)

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker met veel groente, bijtgaar. Prima smaak. Jammer dat bij één gerecht rijst is geleverd ipv de bestelde gebakken mie. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer smakelijk, alleen 2 pepers toch wel erg pittig (soep). biefstuk gerecht weer lekker mag iets meer vlees bij

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, en lekker pittig.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Ik vind alleen de gebakken rijst weinig. Bestel altijd extra.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis met slaboontjes en bamboe special Waanzinnig lekker vers heet top!!!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Dank u wel. Is zeker fijn dat jullie er zijn En fijne service ook. Dank u wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ik ben vaste klant mmmmmmm

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste (afhaal) Thai in Apeldoorn. Op verzoek lekker pittig en daar houden wij van. Sympathieke lui!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en t smaakte voortreffelijk!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Thaise gerechten. Goede keuken verse ingrediënten en supervriendelijke service. Elke keer weer genieten!👍

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Nou je raadt het al, weer verrukkelijk. Elke keer, weer op weer. Je zou denken ze zijn mensen en moeten wel een keer niet lekker maken maar nee iedere keer weer zalig, smakelijk en veel eten. Complimenten voor de chef-kok!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Waarschuwing, zeer verslavend lekker. Vooral als ze pittig zijn. Helaas moest ik bijna half uur langer wachten dan normaal maar alsnog 5 sterren waard!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder schreef ik lovende reviews over Thai Aroy Apeldoorn. Afgelopen donderdag voor de 4de keer binnen 2 maanden voor zo'n € 100 besteld. Inmiddels veel verschillende gerechten geproefd en het blijft genieten van al de smaaksensaties. Ook de bezorging en de service zijn uitstekend. Je zou willen dat de porties wat groter waren. Maar bij zoveel kwaliteit is dat lastig voor Aroy, daarom bestel ik altijd extra veel. Opvallend is dat als niet alles direct opgaat, het eten de dag(en) erna zelfs koud (als salade) nog super smaakt. 👍👏

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en snelle bezorging

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. Smaak is lekker en het eten is vers. Ik bestel hier wekelijks, bezorging is altijd netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en de bezorging was keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

The best Thai food!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen. Bedankt hoor

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super. Goed pittig.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit schreef ik gisteren op Google: "Een week geleden voor bijna € 100 besteld en geweldig genoten. Dit is echt Thais eten op zijn best. Prachtige verse producten met heel veel smaak bereid. Nergens in Apeldoorn en omgeving kun je het zó lekker krijgen. Ruime porties.Top! Bezorging was ook perfekt. Alles uitstekend ingepakt en daardoor goed warm gehouden. Vandaag bestel ik weer! 🌟🌟🌟🌟🌟" En gisteren was ik opnieuw laaiend enthousiast. Mijn vrienden en ik zijn ware smulpapen en we zoeken doorlopend naar smaaksensaties, ook in Michelin sterrenrestaurants, dus wat echt lekker is, dat weten we na al die jaren van kritisch proeven inmiddels wel. Thais Eethuis Aroy Apeldoorn laat ons echt smullen en daarvoor onze hartelijke dank! Thai in optima forma 👏🎖👍.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou ben niet echt tevreden over u, had om 17.33 bestelling gedaan 25,40 kreeg keurig mail dat de bestelling rond 18.15 bezorgd zou worden om 18.40 ben ik gaan bellen of de bestelling was vergeten of onderweg de mevrouw zei ja ja hij is al onderweg moet bijna bij u zijn oke vanaf asselsestraat nog geen 10 min van mijn huis, kreeg gelijk weer mail u bestelling is onderweg, nou 19.00 kwam de bestelling aan de bezorger zegt excuus druk mij ook blikje cola in mijn hand niet besteld want dat drink ik niet vraag nog is toch wel warm toch jaja 100 % zegt hij weet hij is ook alleen maar de boodschapper maar was niet warm de hoeveelheid minimaal mijn zin in eten was ondertussen ook minimaal jammer vond het mijn geld niet waard eerste keer besteld bij u maar denk dat het daar ook bij blijft zal ook zeker geen aanbeveling doen voor uw restaurant ook dat vind ik jammer hoop dat u iets aan mijn ervaring heeft voor toekomstige klanten met vriendelijke groet J.Mul

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben er wederom weer enorm van gesmuld. Dank jullie wel en ook voor de kroepoek erg lekker. Kinderen zijn er dol op!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste thai van apeldoorn en omstreken

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

uitstekend eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste thai snel en smaakt geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, en vlot bezorgd!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, vers, knapperige groenten . Elke keer weer genieten!! Levering op tijd en het eten is nog erg warm bij op tafel zetten.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer gehaald super lekker! Mag alleen iets warmer, ik hoef maar 5 minuten te lopen.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Always great service and tasty food. Thank you!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. niet te pittig. Lekkere verse soep vooraf besteld en gebakken mie. aanrader

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en gevarieerd, jammer genoeg hebben wij ipv bestelde phad thai met garnalen phad thai met tofoe gekregen.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel en heerlijke gerechten. Complimenten! Elke keer weer 5 sterren waard !

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier meestal 2-3 keer per maand. Het is altijd heerlijk en veel!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd even heerlijk!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten was heet en erg smakelijk, vrij snel bezorgd ook !

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wéér perfect in orde. Mooi op tijd, goed warm en echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk. Dankjewel en tot snel!

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat je om extra pittig vraagt en het eten dat dan ook daadwerkelijk is.. Ik heb genoten. Tot snel.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten veel smaak

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De specialiteit vis slaboontjes bamboe rodw curry 3 pepers hot en heerlijk op deze zomerse dag

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, vriendelijke bezorging en heerlijk eten.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals aktijd

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging, mooi op tijd. De service na een bestelling via de app is erg goed. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Het eten was verrukkelijk en prima op temperatuur. Aroy heeft zich een vaste klant verworven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wederom en een top maaltijd, echte aanrader.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen Thais zoals we gewend zijn. De Tom kha kai soep was waterig en te pittig. Te veel chili olie? De soep was bovenop helemaal rood gekleurd door de olie. Keng Kiew Waan Koen Was waterig. Veel bamboe en weinig garnalen. Koeng Phad Med Mah Moeang was wel lekker van smaak.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Alweer een geslaagde bestelling. Heerlijk!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk Thai gegeten op de camping in Friesland, het was weer top. Dank voor de extra folie er omheen.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit, vers en vol van smaak zoals gewend. Een van de beste Thais eten in de omgeving. Heerlijk. Tot snel weer

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

super lekker, elke keer ben ik heel blij mee

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste thai in apeldoorn

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt heel erg genoten van de maaltijden. Super genoten. Wel jammer dat het heel lang duurde voordat het gebracht werd. Misschien door de hitte. Wij geven het zeker een tweede kans.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer goed.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten zonder vreemde toevoegingen en alles vers met de heerlijkste rijst ever. Tijd dat ze een restaurant er bij openen met een kopje heerlijke soep vooraf een van hun gerechten en een kopje koffie of thee . Aanwinst voor Apeldoorn aan gezien de Chinese restaurants in kwaliteit er sterk op achteruit gaan en bij dit restaurants lekker en vooral gezond kunt eten .

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Alleen aan de dure kant.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd op tijd gebracht .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker, komt warm aan en vers. Afgesproken tijdstip komt in de regel overeen! Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg smaakvol maar te pikant helaas !!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. Kwaliteit is altijd goed en vers.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers gemaakt en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had de rode curry met kip, super lekker! En heel vriendelijke bediening.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en veel verse groente

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker alleen de groenten in de Tom Juud Phak Raummit soep vond ik wat te hard en te rauw.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker. Goed en snel bezorgd. Mijn favoriet!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorgster en lekker eten.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was van bestellen t/m nutigen helemaal top! Complimenten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

excellent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wist niet goed wat te verwachten. Het eten was goed verzorgt . Heb voor mezelf nu wel kunnen uitmaken wat ik lekker vind. Hou d ook erg veel van salades .jammer dat er geen bij was zonder pepers. Verder prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging kwam op tijd en het eten is lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten, en lekker snel bezorgd

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,smaak was echt lekker. Nog nooit Thais gegeten,was de eerste keer. Wist niet goed wat we bestellen moesten. Vond de nasi en bami niet geweldig smaakvol

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Aroy en zijn iedere keer zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service en de heerlijke maaltijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Snelle service. Goede portie.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op vrijdagavond 18:08 uur besteld en om 18:22 uur stond het op mijn tafel. Hele snelle service en super lekker, top!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op afgesproken tijd klaar en subliem!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten. Groene curry met garnalen is een absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel bijna altijd Keng Paneng Kai. De smaak is verrukkelijk. Maar al een tijdje denk ik, zit er steeds minder kip in? Ik vind het best prijzig voor de hoeveelheid. Het portie is te groot voor eentje en te klein voor twee. Waarom zo zuinig met de kip? Dat kost jullie de kop toch niet?

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd in huis voordat je het weet

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst twee menu's gehaald zeker niet voor het laatst , heerlijk gegeten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top lekker pitig en hele goede smaak en de bezorging was helemaal superik kreeg te horen 45 minuten duurt het maar met een half uur ik huis als ik zo spoedig mogelijk aanklik echt fijn ik zeg 1 hapje/ervaring dan weet je het.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld en hoe lekker hebben wij gegeten!! Echt heerlijk! Website ook prima! Online bestellen gaat makkelijk en genoeg info volgt over de tijd van bezorgen! Kortom aanrader!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bezorging

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk super !! En goed pittig, houden wij van. Tot de volgende keer.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten arriveerde op de afgesproken tijd. Goede porties en lekker warm. De kip met cashews is erg lekker. De gebakken rijst vond ik helaas tegen vallen.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom super lekker..

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en heerlijk gegeten. Super snel bezorgd en heerlijk bereid.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer als vanouds, dus top.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mie was wel eens lekkerder (verser?) maar verder weer gesmuld! Supersnel bezorgd, top

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde een uur. Verder. Smaakte het heerlijk

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Wij hebben de Pad Thai gegeten en de mini loempia's... Het beste van Apeldoorn!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loepia"s waren niet erg knapperig en de satë was niet lekker gegrild en de saus was niet erg op smaak (waterig). Kortom niet zo lekker als eerdere bestellingen.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels diverse keren een maaltijd besteld maar het blijft aan de magere kant, het is gewoon niet genoeg, zeker nier voor dat geld, de smaak is verder in orde maar iets meer creativiteit in de gerechten zou ook welkom zijn

Reactie van Thais Eethuis Aroy Centrum:beste Henk bedankt voor je berichtje, wat u zegt dat kan wel kloppen het gerecht dat u heeft besteld zit inderdaad niet veel groente bij . als u een ander gerecht had bestel zou het natuurlijk anders zijn. wij hebben nooit eerder de klacht gehad dat er te weinig in onze maaltijden zit. wij vinden het jammer dit te moeten horen en hopen u toch nog terug te zien als klant maar dan met een ander gerecht en u zult zien dat het meer dan genoeg is. m.v.g. Aroy

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, Bestel al heel lang de Kai Phad Phed (???) maar sinds jullie terug zijn van vakantie is deze niet meer wat het was, heb hem vorige week en deze week besteld maar er zat beide keren geen kokosmelk in zoals eerder, hij is nu gewoon droog. Vind dit jammer en vervelend en durf het nu ook niet meer te bestellen. Wat gaan jullie er aan doen want het was echt de beste te krijgen maar nu niet meer. Groet, Richard.

Reactie van Thais Eethuis Aroy Centrum:Beste Richard. wij zijn blij dat je dit met ons gedeeld hebt. door een leverings probleem hebben wij een andere kokos melk moeten gebruiken. wij gaan dit zeker door geven aan onze kok en gaan kijken dit zo snel mogelijk weer optelossen. m.v.g. Aroy

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede website. Makkelijk online bestellen Produkten klaar op afgesproken tijdstip. Makkelijker kan het niet. Gerechten zijn voortreffelijk.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, binnen 20 was het heerlijke eten bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en Super snel bezorgd.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer dat het op was, heerlijk.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is prima. Zeer vriendelijke bezorger en met een half uur afgeleverd. Super! En het eten is natuurlijk helemaal geweldig. Lekker verse producten en spicy. Het biertje erbij was heerlijk gekoeld. Zeker nog een keer!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker en super snel! Maar we eten liever in de zaak, veel gezelliger! Khop Khun Krap!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk. Top! De bezorger was eerlijk om mij er op te attenderen dat ik te veel betaalde waarvoor mijn dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd. Ook mooi dat je op de site het aflevermoment kunt opgeven en de wijze van betaling. Prima allemaal. Over het eten zelf iets minder enthousiast. Wij zijn Thaise-wok-lotus.nl gewend en dan is een vergelijking snel gemaakt. Wij vonden de saus waterig aandoen en daardoor minder smaakvol.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top en weer extra pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was uitstekend alleen was het niet meer warm jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd om extra pittig en dat was het ook echt, TOP gegeten, heerlijk.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren hier besteld, eten is altijd van prima kwaliteit. De pittige gerechten zijn ook écht pittig. Je proeft dat het allemaal vers is (groente is lekker knapperig). Bezorging is niet super snel, waarschijnlijk omdat de bereiding wat tijd kost en we niet naast de deur wonen, dus geen enkel probleem, maar wel iets om even rekening mee te houden, op tijd bestellen dus. Soep was helaas lauw bij aflevering, de rest wel goed op temperatuur.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site stond vermeld Dat er gemiddeld met 25/30 minuten bezorgd word. Vervolgens een mail dat het er met 45 minuten zou zijn. 80 minuten wachten is dan wel heel erg lang. Als sorry kregen we een blikje bitterlemon die 2 maanden over datum was. Kwaliteit van het eten was wel echt super, eten was ook nog goed heet.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers warm veel keuze binnen gestelde tijd, kortom weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voor herhaling vatbaar. Bezorging was ook?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 45 min later dan gepland. Maar verder wel erg lekker eten!

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed (afhaal)restaurant, hartelijke mensen en superlekker eten..!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Aroy centrum en zeker voor herhaling vatbaar!! Zo heerlijk gegeten! Alles lekker gekruid, groente knapperig, warm, smaakvol en zelfs een vriendelijke bezorgster die stipt op tijd was! Ik raad iedereen Aroy centrum aan!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer keurig op tijd bezorgd, vers en goed warm. Ons vaste adres voor goed Thais is eten.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Alles is perfect; Kwaliteit van eten, service, vriendelijk personeel!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor één pepertje wel tamelijk heet! Maar verder erg smakelijk en zuiver. Goed adres!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd ontvangen binnen de vooraf gemelde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd Lekker en veel eten. De volgende dag konden we nog een keer eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers eten! Erg vriendelijke mensen.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gegeten, vers, warm en keurig op aangegeven tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !! Bezorging perfect Absolute aanrader

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Kai Phad Med Mah Moeang besteld en een sate. Overheerlijk was het! Vers gebakken groenten, knapperig en meer dan voldoende kip erdoor! goed warm ook, ook de kipsate was superlekker. nu gebakken rijst erbij genomen, maar kies volgende keer voor gewone rijst! Begrijp de negatieve recensies niet, voor ons was het top! Ook de bezorging, precies op tijd wat we hadden aangegeven! Top restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers, goed warm en snelle bezorging. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is echt heerlijk! een aanrader. Porties vind ik wat aan de kleine kant, is de enige reden om niet meer te bestellen.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en service. Helaas een kwartier te laat bezorgd maar daarvoor waren er wel extra's bijgeleverd.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruime portie. Ik bestel snel weer tijdens mijn avonddienst.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten en het was precies op tijd. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goed warm, goede porties, prima op tijd. Absoluut aanrader!

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd mooi op tijd bezorgd. Altijd verse producten en goed warm. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging volgens afspraak, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers bereid en met zorg klaargemaakt, geweldige smaken

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Verse groente en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goed warm en lekker pittig. De bezorger was ook keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en het was heerlijk! Goede portie, nog goed warm en een vriendelijke bezorger die kwam op de afgesproken tijd.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd punctueel op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger en daarna hebben we heerlijk gegeten !

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse groenten goede bite Goede smaken! Goede hand van koken. Eten werd op tijd gebracht.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, echt voldoende en deze keer binnen half uur bezorgd. Top!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Nu via de eigen website besteld. Het duurt wel even, bijna 50 minuten maar dan heb je ook wat. Voldoende vlees en groente in het gerecht en echt super lekker. Op naar de volgende keer!!!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister avond eten besteld. De levering was keurig netjes op tijd en het eten was zo ontzettend lekker! Fijn dat er zo'n ruime keus is aan vegetarische gerechten. Echt heel erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Bij de groene curry zat alleen iets teveel vocht. Dat mag wel wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Vers, warm, grote porties, alles klopt!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en niet te vet. De beste in Apeldoorn wat ons betreft.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker mijn complimenten aan de kok erg vriendelijk aan de telefoon dus complimenten aan de telefooniste en de bezorging was top presies op tijd mij conplimenten daar voor jongen

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten. Ook is het personeel erg vriendelijk!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd. en de kwaliteit was als van ouds. Prima. Voor herhaling vatbaar.